• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index/informer.rs

14.06.2020

17:57

STAVILA JE JAJA U INKUBATOR I ČEKALA MESEC DANA! Kada ih je ugledala, samo što se nije onesvestila, EKSPERIMENT JE IMAO SMISLA! (VIDEO)

Zanimljivosti

STAVILA JE JAJA U INKUBATOR I ČEKALA MESEC DANA! Kada ih je ugledala, samo što se nije onesvestila, EKSPERIMENT JE IMAO SMISLA! (VIDEO)

Podeli vest

Čarli Lelo iz britanskog Hertfordshirea kupila je pačja jaja u supermarketu i odlučila da napravi mali eksperiment.

Za BBC je ispričala da je nešto slično videla na Jutjubu pa je i sama želela da isproba. 

"Bila sam u prodavnici i videla pačja jaja i pomislila sam da bih mogla da probam. Bila sam jako uzbuđena nadajući se da će se izleći, ali nisam puno očekivala od jaja iz supermarketa. Ipak su ih prevozili kamionom, stajala su na polici, ko zna koliko ljudi ih je podiglo i spustilo", ispričala je. 

 

Nakon što su jaja mesec dana provela u inkubatoru, iznenadio ju je zvuk pucanja i tri patkice su se izlegle. 

 

Čarli je oduševljena svojim novim ljubimcima, ali rekla je da to ne bi ponovila. 

 

 

Oglasili su se i iz prodavnice u kojoj su jaja kupljena i rekli da su oplođena pačja jaja potpuno sigurna za prehranu, jednako kao i ona koja nisu oplođena, te da je patkama jako teško utvrditi pol. 

 

- Naši farmeri se trude da ih razdvoje, ali ponekad se dogodi da patak ostane u grupi pataka, ali to se retko dešava - istakao je portparol ove prodavnice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija