• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/Informer.rs

26.06.2020

15:30

DANIMA JE MUČIO MUKU SA UVETOM! Zapušio mu se ušni kanal, a zbog fotke onoga što je iz njega IZVUKAO, mnogi su imali NOĆNE MORE! (FOTO)

Zanimljivosti

DANIMA JE MUČIO MUKU SA UVETOM! Zapušio mu se ušni kanal, a zbog fotke onoga što je iz njega IZVUKAO, mnogi su imali NOĆNE MORE! (FOTO)

Podeli vest

Ovo je mnoge zgrozilo.

Na društvenoj mreži Redit korisnici su razmenjivali svoja iskustva sa pokušajima da uklone vosak iz ušiju, u situacijama u kojima je izazvao zapušenje. Jedan od korisnika je objavio fotografiju kojom je sve zgrozio. 

ŠTA STE PRVO VIDELI NA OVOJ FOTOGRAFIJI? Saznajte kakva je vaša ličnost i da li su vam važni ljubav ili dobrota koju dajete drugima!

On se probudio usred noći osetivši da nešto nije u redu sa njegovim levim uvetom, a bol ga je neprestano mučio. Pomoću pamučnog jastučića naneo je maslinovo ulje u ušni kanal ne bi li omekšao ušni vosak, kao što je ranije činio.

Foto: Printscreen You Tube

Sutradan više nije bilo zvuka, ali je uvo i dalje bilo zapušeno, a  metode sa uljem i vodom nisu davale rezultata.

REP PSIMA SLUŽI ZA KOMUNIKACIJU, ALI IMA I DRUGE VAŽNE FUNKCIJE! Nikada ne biste pogodili KOJE!

 

- Posle nekoliko dana, uspeo sam pincetom da izvadim ono što mi je zadavalo muke. Na moj užas, začepljenje nije bilo izazvano voskom, izvukao sam nešto nalik na malog moljca. Ovo stvorenje uspelo je da mi uđe u uvo usred noći i probudilo me. I dalje pokušavam da objasnim sebi da sam imao mrtvog moljca u uvetu oko pola sedmice - napisao je korisnik Redita, ostavljajući sve koji su pratili ovu temu u šoku.

Neki od komentatora priznali su da neko vreme neće moći da spavaju zahvaljujući ovoj priči i prizoru koji su imali prilike da vide.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija