• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Indeks/informer.rs

05.07.2020

14:35 >> 13:52

(FOTO) OVO JE NAJPOZNATIJA KORONA KREACIJA NA SVETU: Devojka 400 sati pravila svoju MATURSKU HALJINU!

Zanimljivosti

(FOTO) OVO JE NAJPOZNATIJA KORONA KREACIJA NA SVETU: Devojka 400 sati pravila svoju MATURSKU HALJINU!

Podeli vest

Maturantkinja iz Amerike postala je hit na internetu zbog jedinstvene maturske haljine koju je sama napravila od lepljive trake...

Kad je Pejton Manker u januara odlučila da ide na maturu, nije ni pomislila da će postati prava senzacija, piše Indeks.

KAO PRESLIKANI! IVAN BOSILJČIĆ je jedan od najboljih FRAJERA među glumcima, a tek da mu vidite ROĐENOG BRATA!

ŽIVA VATRA! Mimu ste upoznali u "Lisicama" bila je prava BUNTOVNICA, ima dve DIPLOME, a majka joj je ova POZNATA GLUMICA!

Maturanti imaju tradicionalno takmičenje, ko će bolje da se obuče i osmisli svoju matursku kombinaciju. Onaj ko pobedi, dobija nagradu od 10.000 dolara.

Foto: printscreen facebook/Suzy Smith Manker

Pejton je planirala da napravi haljinu sa temom Leonarda da Vinčija, ali tada je izbila pandemija korona virusa pa je svoju haljinu napravila upravo na tu temu. Devojka je rekla kako je želela haljinu da bazira na onome što se događa u svetu, ali i kako je bila sigurna da će se tom tematikom izdvojiti.

TIME TO VOTE FOR PEYTON! She has made the Top 5 in the Duct Tape Dress Contest! ... Posted by Suzy Smith Manker on Четвртак, 11. јун 2020.

 

Iako je njena maturska zabava otkazana, upravo zbog korona virusa, to nije sprečilo Pejton da uloži trud u haljinu. Kaže kako joj je trebalo 395 sati, a potrošila je 41 kolut lepljive trake.

Haljinu nikad nije nosila pred kolegama, ali fotografije su postale viralne. Njena majka Suzi objavila ih je na Fejsbuku prošlog meseca, a podelilo ih je više od 250 hiljada ljudi.

Foto: printscreen facebook/Suzy Smith Manker

Na haljini se mogu videti detalji vezani za korona virus, uključujući medicinsko osoblje s maskama za lice, ljude koji trče od divovskog korona virusa, virtuelnu maturu.

Foto: printscreen facebook/Suzy Smith Manker

- Cela haljina trebalo bi da predstavlja pandemiju u pozitivnom svetlu - rekla je Pejton.

STARTOVAO JE BRED PIT! Marija Karan PRIZNALA da holivudski glumac NIJE BIO IMUN NA NJU, a onda OTIŠLA OVDE!

Pobednik takmičenja biće objavljen 21. jula, a mnogi smatraju kako je Pejton veliki favorit, piše Indeks.

Foto: printscreen facebook/Suzy Smith Manker

Foto: printscreen facebook/Suzy Smith Manker

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija