• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Magazin Novosti

20.07.2020

11:20

NIKADA NE BISTE POGODILI! Evo zašto se MAČKE uvlače u krevet VLASNIKA!

Zanimljivosti

NIKADA NE BISTE POGODILI! Evo zašto se MAČKE uvlače u krevet VLASNIKA!

Podeli vest

Obratite pažnju!

Postoje različite mace, pa tako ima onih koje vole da noć provedu na skrivenom mestu. Međutim, većima voli da se uvuče u krevet svog vlasnika.

Foto: Pixabay

1. Zbog toplote

Prvi razlog je praktičan - mačke vole toplo. Uprkos krznu one uvek traže mirno i toplo mesto na kojem će moći da se zavuku i spokojno spavaju.

UMIRE SE ZA 15 MINUTA! Ljudi se GUŠE, oči im KRVARE, a PLIKOVI iskaču - Ovo je NAJOPASNIJE JEZERO na svetu, a evo ZBOG ČEGA!

 

2. Udobnost pre svega!

Budimo iskreni, krevet na kojem spava čovek je mek, topao i udoban. Zašto bi, onda, mačka spavala u korpi ili na stolici? Mačke spavaju po 15 sati dnevno i uvek pronađu najbolje moguće mesto, kraj radijatora, u fotelji i slično.

3. Sigurnost

Mačke skaču na najmanji zvuk, pa ako se osećaju sigurno sa vlasnikom onda žele da budu uvek sa njim. Dakle, vlasnik kojem mačka ne pokušava da se uvuče u krevet treba da se zapita zašto?!

Foto: Pixabay

4. Mačke su teritorijalna bića

Mnogi to ne misle, ali mačke vole da obeleže svoju teritoriju. Kada spavaju u krevetu vlasnika to ustvari znači da one vama dozvoljavaju da spavate sa njima, a ne obrnuto!

5. Vole vas

Dolazak u krevet čoveka i čvrst san zajedno sa njim znače samo jedno - ovaj čovek je dovoljno dobar da se sa njim spava!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija