• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.08.2020

17:42

DA LI ĆE SE OVA USLUGA NA PLAŽAMA NAPLAĆIVATI? Izvadila je MOLERSKI VALJAK i počela da KREČI leđa, SVI SU VRIŠTALI OD SMEHA!

Zanimljivosti

DA LI ĆE SE OVA USLUGA NA PLAŽAMA NAPLAĆIVATI? Izvadila je MOLERSKI VALJAK i počela da KREČI leđa, SVI SU VRIŠTALI OD SMEHA!

Podeli vest

Ovaj video će vas sigurno nasmejati...

Urnebesan je, a evo i zašto. Jedna punija dama, osimislila je genijalan način da s lakoćom namaže leđa kremom za sunčanje.

Dok je ležala na vrelom pesku i uživala u talasima shvatila je da će izgoreti. A onda je iz torbe izvukla molerski valjak na koji je nanela kremu za sunčanje i počela da trlja leđa.

Svi su se smejali, ali su na kraju došli do zaključka da je ovo rešenje fenomenalno u momentima kada ne želite da molite ljude da vam pomognu, a došli ste sami na plažu.

Ovo sa druge strane može postati i unosan posao molerima u doba pandemije. Šta vi mislite o tome, pišite nam u komentarima.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kazo

pre 3 godine

Gde da se prijavim? Molujem besplato. Mlađim osobama dodatni popust.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija