• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.08.2020

12:23

HIT SCENA NA PEŠAČKOM U CENTRU BEOGRADA! Žena prelazila ulicu, a svi su BULJILI U NJENE NOGE! Pogledajte šta je imala na sebi - nećete verovati! (FOTO)

Zanimljivosti

HIT SCENA NA PEŠAČKOM U CENTRU BEOGRADA! Žena prelazila ulicu, a svi su BULJILI U NJENE NOGE! Pogledajte šta je imala na sebi - nećete verovati! (FOTO)

Podeli vest

Biće vam jasno zašto su svi gledali!

Jedna devojka postala je hit na Internetu, kada se pojavila njena slika sa pešačkog prelaza u centru Beograda.

POGLEDAO JE U SIGURNOSNU KAMERU I ZALEDIO SE od PRIZORA! Lebdelo je oko njega, odmah je POZVAO POMOĆ! A kada je stigao na mesto tek je usledio ŠOK! (FOTO)

Devojka je, naime, prelazila ulicu, a svi su gledali u njena stopala, zato što je na nogama imala opanke!

Foto: facebook/Saša Borojević

Iako je reč o srpskoj tradicionalnoj obući i nacionalnom obeležju, u današnje vreme gotovo je nemoguće na ulicama naših gradova videti nekoga ko nosi opanke, osim kada se organizuju folklorne priredbe.

Bila je poprilično urbano obučena, a umesto kese nosila je ceger. Uz to i opanke... Dovoljno da danas svi pričaju o njoj!

BONUS VIDEO:

SRPSKI TURIZAM PROTIV VIŠE SILE! Manifestacija "Za spas turizma" održana u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu!

TOTALNI HIT NA NETU! Pogledajte "istorijsku" crnogorsku reklamu za borbu protiv korone!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 3 godine

MOŽE DA SE ČUDI KO GOD HOĆE. ZNA ONA ŠTA RADI. FINA I LAGANA OBUĆA ZA SVOJE NOGE. BRAVO.

Drakče Tormak

pre 3 godine

Природан материјал, лаган, уз то и ,,уклопила " са препланулом бојом ногу-тела. А не носи цегер, већ платнену торбу. А цегер је нешто сасвим друго.

Mila

pre 3 godine

Свака част,дивноооо, опанци су ишли и на Солунски фронт, браво.

Junik

pre 3 godine

To sto nike svakodnevno nije zbog etno stila vec zbog cene koja bas i nije mala a ako nisu zasticene nekim slojem gume brzo se potrose,. Nema prirodnije i lakse obuce od opanaka. Bravo

zora

pre 3 godine

Kakav bre ceger? Radi se o torbi koja ja sada hit i nose je svi po Parizu. Moja cerka ima nekoliko sa raznim natpisima pa je cak i meni donela. Svaka velika marka ima svoju sa svojim imanom.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija