• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.09.2020

08:57

VIDITE OVU TORBU! Iz nje se čuo PLAČ - Policija reagovala, kad su je OTVORILI svi prisutni se ZGRANULI! Evo šta se krije iza svega!

Zanimljivosti

VIDITE OVU TORBU! Iz nje se čuo PLAČ - Policija reagovala, kad su je OTVORILI svi prisutni se ZGRANULI! Evo šta se krije iza svega!

Podeli vest

Šok!

Par policajaca patrolirao je centrom Kijeva kada je čuo kako iz cegera jedne mlađe žene dopire bebeći plač. Počeli su da je prate, a onda su je zaustavili kako bi je legimitisali. Žena po imenu Svetlana bila je na prvu loptu neuobičajeno nervozna, što im je dodatno podupiralo sumnju da se nešto čudno dešava.

''NE DAJ BOŽE DA SPOMENEM NJENO IME!'' ŽENA NENADA JEZDIĆA beži od kamera, a OVO JE RAZLOG što javnost ne zna kako ona IZGLEDA!

Policajci su je pitali šta ima u torbama, a ona je rekla: “Obične stvari iz prodavnica”.A onda su je zamolili da pogledaju najveći ceger, u kojem se nalazila – beba! Policajci su se pogledali, da bi upitali Svetlanu (29) zašto tako nosi bebu. Ono što ih je dodatno uznemirilo bilo je to što je beba na +30 stepeni Celzijusovih napolju bila umotana u jaknu i bila je crvena u licu.+

Foto: Printscreen You Tube

“Gospođo, ovo je užasno! Zar ne vidite da vašoj bebi nije dobro i da se znoji? Da li je to vaša beba?”, upitali su je već jako nervozni policajci koji su se pomalo plašili informacije koju će možda otkriti, na primer da je beba ukradena i slično.

Kada je rekla da je njena, policajci su rekli da je izvadi, što je nju iznerviralo.

Pio je svoj ZNOJ, jeo BUBE - DRVO JE PALO NA NJEGA, čim je digao ruke od ŽIVOTA snašlo ga ČUDO!

“Ostavite je. Ona je dobro!”, rekla je Svetlana.

Tu se umešala i jedna starija Ukrajinka u prolazi dobacivši policajcima da odmah izvade bebu iz torbe da se po ovoj vrućini ne bi ugušila.

Svetlana je, videvši da će imati problema s policijom spustila loptu na zemlju rekavši im da nije imala para za kolica te da je danas izašla iz bolnice s njim. Kako je bilo jako čudno kako je izašla iz bolnice s bebom a u drugoj ruci drži nekoliko kesa s krpicama iz butika, policajci su uzeli bebu i sa ženom otišli u policijsku stanicu.

Foto: Pixabay

Tamo su saznali da je Svetlana majka šestoro dece i da se nedavno preselila iz Odese u Kijev, te da je na ivici provalije iz finansijskog ugla gledano, jer ju je napustio i muž. Policajcima na početku nije bila voljna da ispriča svoju životnu priču. Kasnije su proverili u bolnici i došli do informacije da to zaista jeste njena beba i da se porodila pre nekoliko dana.

BONUS VIDEO:

OVA GUZA RADI NEŠTO MNOGO BEZOBRAZNO! Zašto milioni ljudi uvek iznova gledaju ovaj snimak?!

UZ OVE VEŽBE ĆETE SE PREPORODITI NAKON IZOLACIJE! Poslušajte stručne savete i povratite zdrav duh! (VIDEO)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija