• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.09.2020

21:46

OVO PISMO RAZNEŽILO JE SRBIJU! "Ukrašću i ja jednu BEOGRAĐANKU, pritom ne mislim na onu zgradu" (FOTO)

Zanimljivosti

OVO PISMO RAZNEŽILO JE SRBIJU! "Ukrašću i ja jednu BEOGRAĐANKU, pritom ne mislim na onu zgradu" (FOTO)

Podeli vest

Reči ljubavi ispisane na komadiću papira zapostavljena su forma u odnosu na elektronske poruke koje svakodnevno razmenjujemo.

I iako se činilo da su ovakvi romantični gestovi zaboravljeni ili precenjeni, stigao je dokaz da je romantika još u modi, a o jednom ljubavnom pismu priča ceo region.

Razveli su se kada je on je imao 99, a ona 96! NIJE MOGAO DA PREĐE PREKO TOGA - Razlog je šokirao sve!

Jedna korisnica Tvitera objavila je juče gest svog partnera, uz fotografiju pisma koje je raznežilo brojne korisnike ove društvene mreže.

Naime, mladić je iz Crne Gore, a devojka iz Beograda, i iako nisu u mogućnosti da budu zajedno, on je uspeo da je izvede na sastanak u Beogradu, evo kako:

- Ćao Ni. U ovom pismu je 101 ruža. Ako ih nekim čudom nema, ukrali su ih poštari u Beogradu jer su baš lepe ruže. Nema veze... Ukrašću i ja njima jednu lepu Beograđanku, a pritom ne mislim na onu zgradu. Danas, kao što smo se dogovorili, pijemo kafu u "Rol baru". Inače, je l’ to prvo mesto na koje sam te izveo na dejt da te zasmejavam i pokazujem ti svoj šarm? - započeo je kreativni mladić.

U nastavku preporučuje devojci šta da proba u pomenutom restoranu, ali i poručuje da je voli.

Korisnici ove društvene mreže odmah su počeli da dele objavu devojke, ali i priznaju u komentarima koliko ih je ovaj romantični gest raznežio, čestitajući momku i dodajući da su romantični momci još uvek u modi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija