• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernji list

14.09.2020

13:57

MISTERIOZNO! Pronašao stvorenja koja vrede kao SUVO ZLATO, a onda je NESTAO - Svi sumnjaju da je PRODAO ono što je našao!

Zanimljivosti

MISTERIOZNO! Pronašao stvorenja koja vrede kao SUVO ZLATO, a onda je NESTAO - Svi sumnjaju da je PRODAO ono što je našao!

Podeli vest

Niko ne zna da li je rešio da se obogati ili ih je ostavio da žive

Šetajući obalom Velsa sa porodicom, Martin Grin ostao je u šoku primetivši na šljunku izvesno deblo prekriveno nekakvim školjkama. Kako je prizor bio zaista nestvaran, pomalo i sablasan, Martin je odlučio da ga uslika i napravi snimak.

STARIJI LJUDI ZNAJU! Ovo je NAJJEZIVIJA SPRSKA IZREKA, toliko je strašna da je ne bi trebalo SPOMINJATI!

Supruga mu je skrenula pažnju da čudna stvorenja imaju na hiljade nožica ispod ljušture. Kada je snimak okačio na jednu Fejsbuk grupu, pitao je ljude šta je to. Dobio je odgovor da se radi o vitičarima, morskim životinjama koje su podvrste raka i koje su jako, jako skupi.

Recimo u Španiji i Portugalu pakovanje od 500 grama prodaje se za čak 14.000 dinara. Martin je golim okom pokušao da izbroji koliko ima ovih stvorenja na drvetu.

 

 

Kada je shvatio da ih je najmanje 2.000, samo što se nije onesvestio – shvatio je da pred sobom na neki način gleda zaradu od oko 60.000 evra.

ŽIVEO JE U OSTAVI ZA METLE! Gidri se život promenio kad su mu UBILI OCA, a studentski dani su mu bili PAKAO!

Sumnja se da je Martin Grin prodao svoje otkriće i zaradio velike pare.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija