• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: krstarica/informer.rs

21.09.2020

17:24

Snimak psa kako pozdravlja vlasnike rasplakao svet! Pogledajte i vi (VIDEO)

Zanimljivosti

Snimak psa kako pozdravlja vlasnike rasplakao svet! Pogledajte i vi (VIDEO)

Podeli vest

Ostaviti ljubimca samog u kući veoma teško pada većini vlasnika, čak i ako se radi o samo nekoliko sati. A ovaj zlatni retriver pesmom pozdravlja vlasnike kada se vrate kući!

Internetom kruži mnoštvo videozapisa koji pokazuju koliko i mi nedostajemo kućnim ljubimcima kada nas nema, a jedan video na Instagramu postao je viralan zbog načina na koji zlatni retriver pozdravlja svoje ljude kada se konačno vrate u zajednički dom.

Zlatni retriver Kevin, kojeg svi zovu Lil ’Kev, svojim vlasnicima donosi poklone kad ih ugleda na vratima, a za njih uvek pripremi i posebnu pesmu.

„Svi trebaju da čuju pesmu dobrodošlice koju je Kev smislio za nas“, napisali su vlasnici u opisu videa, koji je u samo 24 sata prikupio gotovo 70.000 pregleda i 16.000 lajkova.

 

 

Brojni korisnici na internetu nisu skrivali oduševljenje Kevinovom reakcijom pa su predložili da se napravi mjuzikl s njim u glavnoj ulozi.

„Je li to tenor ili bariton?“ u šali je upitao jedan komentator.

„Ima prelep glas. Mislim da bi neko trebao da napravi duet s njim“, „Da sam ja na vašem mestu, nikada ne bih mogla da ostavim samog ovog slatkiša“, „Rasplakao me“, „Volela bih da imam ovakvog psa“, nizali su se komentari.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija