• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: objektiv

22.09.2020

18:59

DALEKO BILO! Meštani sela videli MOMKA dok je radio ''ONO'' sa ovcama - Njegova majka od ŠOKA odlučila OVO!

Zanimljivosti

DALEKO BILO! Meštani sela videli MOMKA dok je radio ''ONO'' sa ovcama - Njegova majka od ŠOKA odlučila OVO!

Podeli vest

Skandal u selu!

Život u selu je jako nezgodan, naročito kada po njemu krene da kruži neka priča koja nije nimalo simpatična i pozitivna. To se dogodilo jednoj majci iz moldavskog sela Trušeni, koja je tokom nekoliko druženja sa komšilukom sasvim slučajno saznala da joj je 19-godišnji sin seksualno aktivan. Ali ne na uobičajen način.

NAJSKUPLJA GLJIVA NA SVETU RASTE I U SRBIJI! Specifičnog je mirisa, izuzetnog ukusa, lekovita, a KOŠTA KAO BOLJI AUTOMOBIL!

Foto: Printscreen You Tube

U razgovoru sa poznanicima rečeno joj je da je njen sin primećen kako ima seks sa ovcama koje čuva na obližnjem pašnjaku. Prvo ga je jednom primetio jedan starac iz susednog sela, a kada mu niko nije verovao u ono što je pričao, dogodilo se i to da ga je videla jedna starija komšinica.

Kako se meri ljutina PAPRIKE? Ranije su je ljudi GRICKALI I ODREĐIVALI KOLIKO JE "JAKA", a danas...

Žena je bila frapirana prizorom, te je majci sve ispričala. Ona je dovela sina u dnevnu sobu na razgovor, te joj je on priznao šta radi čak tri poslednje godine. Kako dosad nije ni razmišljala o takvim potrebama sina, shvatila je da mu hitno treba devojka, ili još bolje žena.

Foto: Printscreen You Tube

Njena potraga po obližnjim selima za slobodnom devojkom nije urodila plodom i donela je najtežu moguću odluku – poslala je sina u grad.

SREBRO VAM JE POCRNELO! Evo nekoliko TRIKOVA pomoću kojih možete povratiti SJAJ NAKITA! Nikad ne biste pretpostavili da je OVO REŠENJE!

Svu ušteđevinu dala mu je kada je našao posao čuvara jedne firme, te ju je on potrošio na iznajmljivanje stana. Nije poznato da li je pronašao i devojku u gradu, ali barem ga je majka sprečila u daljoj sodomiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija