• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Gajić

24.09.2020

06:00

(VIDEO) Upoznajte penzionerku RUŽICU koja je postala TV ZVEZDA PREKO NOĆI! Obeležila je početak nove sezone kviza "POTERA"!

Zanimljivosti

(VIDEO) Upoznajte penzionerku RUŽICU koja je postala TV ZVEZDA PREKO NOĆI! Obeležila je početak nove sezone kviza "POTERA"!

Podeli vest

Upoznajte penzionerku Ružicu Berić iz Šapca, koja je obeležila početak nove sezone kviza "Potera"

Šapčanka Ružica Berić (76) obeležila je početak nove sezone kviza "Potera". Malo ko je u ponedeljak ostao ravnodušan na simpatičnu gospođu koja je svojim šarmom i duhovitim opaskama ostala do samog kraja igre Tako je Ružica, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, postala i TV zvezda.

- Ako Bog da i zdravlje mi dozvoli, prijaviću se ponovo - kaže nam kroz osmeh Ružica, koju smo pronašli u gostima kod sestre u Beogradu.

Foto: Printscreen You Tube

Kao jedina dama u četvoročlanoj ekipi, uspela je da stigne do trećeg kruga, gde ju je u nadmetanju u ulozi tragača prestigao Milorad Milinković.

Iako nije odbranila osvojenu sumu novca, njeno držanje, odgovori i dijalozi sa voditeljem i tragačem delovali su simpatično.

- Bila sam ljuta na samu sebe što nisam znala odgovore na pitanja koja su iz moje struke, jer sam tehnolog po zanimanju. Nekih nisam mogla u momentu da se setim, a znala sam ih. Al' bilo kako bilo, prošlo je - smeje se Ružica.

Ovo joj je treće takmičenje u kvizovima, drugi put u "Poteri", a ranije se oprobala i u "Visokom naponu". Kaže da nema tremu od kamera, niti čega da se ustručava. Šarmom, znanjem i hrabrošću da se u osmoj deceniji takmiči u kvizu pred kamerama postala je primer svim generacijama.

Foto: Printscreen You Tube

- Čega da se stidim ili plašim u mojim godinama? Ovi mlađi valjda imaju neke strahove, komplekse, boje se da se ne obrukaju. Te da li ću znati, te kako će me "uhvatiti" kamera. Ko da je to važno? Kad si stariji, drugačije gledaš na stvari, shvatiš da ni sam život nije idealan, pa ne možeš ni ti biti. Jesam se, doduše, malo iznervirala što nisam znala neke odgovore, ali šta je, tu je. Idemo dalje - objašnjava vedro Ruška.

Za tragača je priželjkivala Milinkovića jer joj je, kaže, lakše da izgubi od njega nego od druga dva koji su dosta mlađi. On joj je i tokom emisije i posle snimanja čestitao na znanju i hrabrosti.

Foto: Informer/privatna arhiva

 

- Obećala sam mu da ću se ponovo prijaviti. Valjda će me pozvati. Pa i neki pre mene su bili po nekoliko puta, samo da me zdravlje posluži. Za pamćenje se ne plašim! Oduvek sam dobro pamtila, još od gimnazijskih dana. Valjda je to u prirodi, bez ikakvih vežbi... Pamtim datume, imena likova romana koje čitam, mesta, ljude.. Volim da čitam, kao što sam i rekla na televiziji, do podne versku literaturu od podne krimi-romane. Imam sve od Agate Kristi. Zanimljivo mi je da se "igram" detektiva. Izazov mi je da pogađam ko je krivac koji se kod nje sazna tek na kraju knjige. Obično bude onaj na kojeg se u početku najmanje sumnja, ali ja uspem da "prokljuvim" - smeje se naglas Ružica.

Foto: Informer/privatna arhiva

Ružica sa sestrom Ljubicom

Penzionerske dane provodi sa sestrom Ljubicom, profesorkom srpskog jezika u penziji, i usput čita i priprema se za sledeći kviz.





Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija