• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zena blic

28.09.2020

11:33

POTOPIO JE ČISTE PEŠKIRE U VODU i dodao OVA TRI SASTOJKA! Kada ih je izvadio, bio je u ŠOKU - A mislio sam da su DOBRO OPRANI! (FOTO)

Zanimljivosti

POTOPIO JE ČISTE PEŠKIRE U VODU i dodao OVA TRI SASTOJKA! Kada ih je izvadio, bio je u ŠOKU - A mislio sam da su DOBRO OPRANI! (FOTO)

Podeli vest

Bloger otkrio kako da operete peškire, a da zaista budu čisti!

Džered Gejns podelio je pre nekoliko nedelja na Fejsbuku prilično neverovatan detalj iz svog domaćinstva, pritom podelivši komentatore na društvenim mrežama - dok su jedni tvrdili da preteruje, drugi su se oduševljenjem prihvatili savet koji je dao.

Naime, Gejns je objavio fotografiju vode koja je ostala u kadi nakon dubinskog pranja peškira, koji su pritom već bili čisti kada ih je potopio.

- Moja supruga je na Internetu tražila savete o pranju peškira, te je uzela naše čiste peškire, koji su već bili oprani i složeni u ormaru i stavila ih u mešavinu sode bikarbone, boraksa, deterženta za uklanjanje fleka i tople vode. Ostavila ih je potopljene preko noći, a ovo je rezultat toga - napisao je ovaj bloger i marketing menadžer.

Foto: JARED GUYNES / FACEBOOK

On tvrdi i da su peškiri pustili toliko prljavštine zbog nakupljanja "mikroskopskih količina sapuna i deterdženta koji su se začepili u vlaknima". Dodao je i kako su mu očigledno peškiri prepuni bakterija iako su redovno prani u veš-mašini, te da veruje da je slična situacija kod većine ljudi.

- Ovo me je izludelo. Peškiri u vašoj kući, bez obzira na to koliko mislite da su čisti, verovatno su jednako ovoliko prljavi - kaže Gejns.

Ova objava izazvala je burne reakcije - mnogi su napisali da jedva čekaju da ovo isprobaju i na svojim peškirima, ali bilo je i skeptika koji veruju da je tečnost u kadi braonkasta pre svega zbog boje peškira.

 

 

- Malo sam razočaran kada sam video da su vam peškiri braon boje - jedan je od komentara.

Jedna žena dodala je i kako se Gejnsu ovo desilo jer nije pravilno prao svoje peškire, odnosno nije koristio visoke temperature. "Ova prljavština javlja se kada perete na 30 stepeni ili na programu za brzo pranje", uverena je jedna članica grupe za čišćenje.

 

BONUS VIDEO

SJAJNI TRIKOVI KOJI ĆE VAM POMOĆI DA OMEKŠATE JUNETINU! Male kulinarske tajne!

PRESEKAO JE LIMENKU NA POLA, A ONO ŠTO JE ZATEKAO UNUTRA... Da ti se rašire zenice!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija