• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.09.2020

21:20

Mislili ste da su KOALE NAJSLAĐA BIĆA, posle OVOGA to NIKADA nećete pomisliti! (VIDEO)

Zanimljivosti

Mislili ste da su KOALE NAJSLAĐA BIĆA, posle OVOGA to NIKADA nećete pomisliti! (VIDEO)

Podeli vest

Na prvi pogled su divna bića, a na drugi...

Koale mnogi svrstavaju u naslađa bića na planeti, ali verovatno samo po izgledu. Kada bi čuli kako zvuče, većina bi promenila mišljenje.

Naime, koale kada ispuštaju zvuke, to je veoma bučno. 

Foto: Pixabay

Inače, još jedna stvar se ne može osetiti preko snimka - njihov prirodni miris. Služi im kao odbrambeni mehanizam, i svedoci kažu da je to toliko užasan da ga je teško podneti duže od nekoliko sekundi. 

Foto: Reuters




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija