• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: klix.ba

01.10.2020

10:48

NASLEDILA JE STAN OD MAJKE, A DAN KASNIJE PRONAŠLA JE TORBU U PODRUMU! Stara prostorija krila je NEVEROVATNU TAJNU

Zanimljivosti

NASLEDILA JE STAN OD MAJKE, A DAN KASNIJE PRONAŠLA JE TORBU U PODRUMU! Stara prostorija krila je NEVEROVATNU TAJNU

Podeli vest

Jedna Francuskinja nasledila je stan svoje pokojne majke koji se nalazi u blizini Ajfelove kule

Žena je rešila da stan u aveniji De La Mot-Pike proda, a jedino ju je brinulo što će morati da puno novca uloži u njegovo renoviranje.

Kako bi videla šta sve mora da se radi u njemu, otišla je i do majčinog podruma, a tamo je doživela šok života, prenosi LeParisien.

Kako nije znala koji je podrum pripada njoj, sprovela je dole pravu malu istragu. Na kraju je morala u pomoć da zove čak i bravare. Francuskinja je zajedno sa bravarima u podrumu pronašla torbu a u njoj čak pola miliona evra. Novac je bio uredno spakovan i poslagan u torbu u apoenima od 10, 50 i 100 evra.

Žena je posle početnog šoka odlučila da u odnosu na mnoge druge ljude, ipak pozove policiju.

Oni su zaplenili torbu kako bi utvrdili čiji je novac i da li se radi o pranju.

Utvrđeno je da novac jeste pravi, a s obzirom da još nije u potpunosti prebrojan smatra se da ima i više od pola miliona evra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Grgo

pre 3 godine

Ja bi s tik novcem platio dug banci od struje,vode,interneta i smeća i uredio bih stan i otvorio apartman a na selu bi držao poljoprivredu.Šta se toga n8je sjetila već odmah zvala policiju.Mogla je s tim novcem i platit nekreatninu za vrta.Propustila je priliku.Šteta.??????????

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija