• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.10.2020

12:42

RAZBESNELI SRBE JEDNOM SCENOM! Ceo svet gleda OVU SERIJU - kad vidite KAKO SU PREDSTAVILI NAŠ NAROD bićete ZGROŽENI (FOTO)

Zanimljivosti

RAZBESNELI SRBE JEDNOM SCENOM! Ceo svet gleda OVU SERIJU - kad vidite KAKO SU PREDSTAVILI NAŠ NAROD bićete ZGROŽENI (FOTO)

Podeli vest

Udarili na naše devojke i prozivaju nas da bismo sve uradili za novac

Trenutno najpopularniju seriju na platrformi Netfliks "Emili u Parizu", uspela je da razbesni naš narod.

Iako je prva na Top10 listi najgledanijh serija kod nas, Srbi je iz jednog razloga ne podnose, ali očigledno i dalje gledaju.

Naime, autori serije rešili su da potkače Srbe. U jednoj sceni, glavna glumica Emili prilazi prelepoj plavuši koja ne obraća pažnju na nju i kucka po telefonu. Emili je pita da li može li da joj postavi nekoliko pitanja za intervju koji bi objavila na društvenim mrežama.

Ispostavi se da je manekenka iz Srbije, a na Emilino pitanje šta je njena vizija lepote, Srpkinja (koja nosi ime Jovanka), odgovara: "Privatni avion."

Zatim, srpska manekenka prošeta gola ispred modela koji zaslepljeno gledaju u njeno golo telo, dok Emili prikupi poene tvrdeći da je kampanja s*ksistička.

Foto: netflix printscreen

Zatim glavna glumica komentariše kako bi Srbi sve uradili za pare.

Poprilično uvredljivi komentari pisani su na račun ove scene, razumno i što, a serija je generalno pokupila loše kritike i smatraju da nije ni blizu "S*ks i grada" iako je to bio plan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rajko

pre 3 godine

Zatim glavna glumica komentariše kako bi Srbi sve uradili za pare. Da li je rekla nešto sto nije tako? Svetski narko bosovi, svetske plaćene ubice, svetski lopovi, svetski šverceri, svetske starlete i ostale crne rabote. Pa ima li neki problematican dogadjaj i svetu a da nisu umesani Srbi?

stoka belosvetska

pre 3 godine

Ne gledam seriju, ali ću prokomentarisati tekst. Možda kod nas ima slučajeva, situacija da uradimo i grozne stvari za pare. Najveći razlog za to je što ste nas Vi zapadnjaci uništili pa smo eto siromašni (materijalno). Međutim, gledajući Vaše filmove, serije, ... pa Vi ste svi degradirani, ološ običan, seksate se ko sa kim stigne, bilo za pare ili bez njih. Obično i neznate ime osobe sa kojom to radite. I želim Vam samo jedno: trnje Vam na putu bilo jer bolje niste zaslužili a gore bogme jeste.

petar

pre 3 godine

Ne znam koliko ste stari, ali ste opisali i srbiju u svemu tome. Cisto ako vas i interesuje kako srbi misle o srbima, pogledajte novije domace filmove u kojima jesmo predstavljeni tako od strane nasih.

Mira

pre 3 godine

Da li su se pitali šta oni rade za pare? Kod njih i dobar dan se plaća.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija