• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo

13.10.2020

11:15

TEST LIČNOSTI KOJI OTKRIVA VAŠE NAJISKRENIJE EMOCIJE! Šta prvo vidite na SLICI? Saznajte kakvi ste u LJUBAVI I VEZAMA (FOTO)

Zanimljivosti

TEST LIČNOSTI KOJI OTKRIVA VAŠE NAJISKRENIJE EMOCIJE! Šta prvo vidite na SLICI? Saznajte kakvi ste u LJUBAVI I VEZAMA (FOTO)

Podeli vest

Kakva su zaista vaša osećanja prema drugima, naročito u ljubavnim vezama? Ovaj test to otkriva!

Testovi ličnosti otkrivaju mnogo toga o nama, kakvi smo karakteri, koje su nam osobine, pa i kakvi smo u krevetu!

Na slici koja predstavlja seoski pejzaž vidite nekoliko stvari, i ovaj test odgovara na pitanje kakvi ste u ljubavi.

Postoji više odgovora i sve zavisi od toga šta je prvo privuklo vaš pogled! 

Foto: instagram/YOURTANGO.COM

Anketa

Evo i šta znači koji prizor.

Lice muškarca

Vi ste osoba koja gleda širu sliku u svemu, pa i u ljubavi!

Vaša sposobnost planiranja nema premca. Najstrpljiviji ste i najveštiji u planiranju i ne libite se da za važne stvari čekate i godinama kako bi se ostvarile.

Ono što tajno priželjkujete u vezi su stabilnost i kontrola. Najbolje se osećate kada znate da je sve u vašim rukama.

Važno je da pronađete osobu sa kojom će to biti moguće. Nekoga ko će prepoznati da će sve ići glatko ako ste vi "glavni".

Takva osoba jednako je snažna kao i vi, nije slabić. Snaga se ogleda u činjenici da shvata šta je najbolje za oboje i prihvata da bude podrška u tome.

Ovce

Ako ste prvo videli ovce, vi ste osećajna, nežna i romantična osoba koja veoma lično sve doživljava.

Vi imate neizmerno mnogo ljubavi za svoju okolinu, pa i partnera. Ali ponekad se bojite da je podelite sa drugima.

Vaš najveći strah je odbijanje, ili razočaranje koje bi vam srušilo čitav svet. Zbog toga je vama najteže, okolina to ponekad ni ne primećuje.

Vodi vas srce, ali ste u vezi prilično zahtevni.

Želite nekoga ko će vas oboriti s nogu, i nastaviti da vas "obara" svakog dana! Ako se ne osećate obožavano, i to iskreno, moguće je da vam ljubav partnera neće biti dovoljna.

Dečak kod drveta

Vas kroz život vode nada i činjenica da čvrsto stojite na zemlji.

Vi znate da u životu ne treba ništa pretpostavljati, da sve dobre stvari zavise od toga koliko se potrudimo da ih dostignemo.

Ipak, postoji i romantična crta u vama. Verujete iskreno u ljubav, ali se ne zaljubljujete brzo.

Potrebno je mnogo vremena da biste nekoga pustili u svoje srce, ali kada ga pustite, shvatiće da je to najlepše mesto na svetu.

Vama nisu potrebni cveće, bombonjere, prazni gestovi, već ljubav koju možete da osetite. Partnerova iskrenost je najvažnija, čak i kada vas kritikuje, umećete to da cenite.

Kućice

Ako su kućice prvo što vam je privuklo pažnju, dobro razmislite o tome kako pristupate ljubavi.

Osobe koje su najpre videle kućice zapravo kriju svoja prava osećanja, da li zbog toga što su njihove želje usmerene prema neostvarivim ciljevima, ili zbog straha od vezivanja.

Kućice su vas privukle zato što su ušuškane, ne vidi se da li je neko unutra, kriju tajnu kao što vi krijete svoja osećanja.

Vi trenutno iz veze želite fizičku intimnost, ali i podršku i svojevrsno prijateljstvo. Ono što trenutno ne želite je duboka, posvećena veza u kojoj se diskutuje o osećanjima ili budućnosti.

To ne mora da bude loša stvar! Jednostavno trenutno niste spremni za ozbiljnu vezu. Uživajte u svemu što vam život pruža!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija