• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: dailymail.co.uk

22.10.2020

07:48

Otišao je sa devojkom na večeru, a onda je stigao račun i ŠOKANTNO SAZNANJE ZBOG KOJEG JE POBEGAO IZ RESTORANA GLAVOM BEZ OBZIRA

Zanimljivosti

Otišao je sa devojkom na večeru, a onda je stigao račun i ŠOKANTNO SAZNANJE ZBOG KOJEG JE POBEGAO IZ RESTORANA GLAVOM BEZ OBZIRA

Podeli vest

Žena je bila prinuđena da plati 2.300 funti nakon što se muškarac iskrao iz restorana

Kineskinja, koja ostaje anonimna, nedavno je otišla na sastanak na "slepo" sa 29-godišnjim gospodinom Liuom i odlučila da testira velikodušnost svoje potencijalne jače polovine.

Datum viđanja je odredila majka muškarca nakon što se zabrinula za svog sina koji je neko vreme bio samac.

Pre sastanka, gospodin Liu je ponudio da plati obrok, pretpostavljajući da će to biti romantična večera za dvoje, ali bio je šokiran susretom kandidata za devojku sa desetinama njenih rođaka.

Naime, ona je na se na prvi sastanak pojavila sa 23 člana svoje familije. 

Foto: Pixabay

 

Nakon uživanja u luksuznoj večeri žena i njena porodica su ostali šokirani, otkrivši da je gospodin Liu već pobegao iz restorana. Naime, on  je restoran napustio nakon što je video račun, koji je iznosio 19.800 juana (2.291 funti). Gospodin Liu je pao na testu darežljivosti, a račun koju su napravili je bila prinuđena sama da plati. 

Događaj je izazvao burnu raspravu na kineskim društvenim mrežama, a mnogi korisnici Interneta raspravljali o tome ko treba da plati sastanke na slepo. 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
latinična slova i brojevi

pre 3 godine

Sta je dama trazila - to je i dobila. I ja bih postupio isto kao gospodin Liu. Nije mi problem da platim veceru za dvoje, pa makar i u najskupljem restoranu, ali dodje sa 23 clana svoje porodice i da ocekuje da platim veceru za 25-toro?! Jos je dobro i prosla, mogao joj je, pred svima, u lice reci da je kucka i da joj i ne treba muz nego sponzor!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija