• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

26.10.2020

10:54

KO RANO RANI, JUTRA SA MACOM GRABI: Drugačiji početak dana i nekonvencionalni jutarnji program "Zornjak" uskoro na RED TV-u!

Zanimljivosti

KO RANO RANI, JUTRA SA MACOM GRABI: Drugačiji početak dana i nekonvencionalni jutarnji program "Zornjak" uskoro na RED TV-u!

Podeli vest

Puno smeha i zabave od 6 do 8 časova

Ne znamo šta vi pomislite kada čujete reč “zornjak”, ali garantujemo vam da ćete uskoro misliti samo na jednu stvar: jutarnji program na RED TV-u!

Za sve ranoranioce koji vole da im dan počne smehom, RED TV donosi “Zornjak” svakog radnog dana od 6 do 8 časova. Vaš domaćin će kroz dvočasovni program biti dobro poznato TV lice koje je uvek asocijacija za dobru zabavu: Dragan Marinković Maca. Kako onda da dan ne bude dobar? U ovom jutarnjem programu kolažnog tipa, Maci će društvo praviti tri devojke: Anđela Ašanin, Marta i Mira, koje će biti zadužene za različlite segmente.

Foto: Jelena Simonović

Iako poprilično nekonvencionalni jutarnji program, “Zornjak” će imati segmente karakteristične za jutarnje programe: uključenja iz regiona, prelistavanje dnevne štampe, vremensku prognozu i temu dana.

Pored toga što u “Zornjaku” neće biti političkih tema, ovaj jutarnji program od drugih izdvajaju neobični segmenti: recept i jelo dana, horoskop, gledanje u šolju – svakog jutra moći ćete da pošaljete fotografiju svoje šolje, a Mira će vam reći šta vam donosi budućnost – zatim, udomi kucu ili macu (ne, Maca neće biti u ponudi za udomljavanje), segment posvećen sportu i kladionici kroz koji će vas voditi Marta, dok će vam Anđela pokazati kako se jedna Crnogorka snalazi u Beogradu.

Foto: Jelena Simonović

- U “Zornjaku” će biti vesti iz cele Srbije i regiona, ali neke lepe vesti, koje se ne dotiču političkih tema kao u drugim jutarnjim programima. Naš sadržaj biće vedar i zabavan, prilagođen publici koja prati RED TV. Naše teme biće dobre stvari koje možda drugima nisu interesantne. Očekuje vas i vremenska prognoza iz Babušnice, Ugrinovaca i ostalih mondenskih gradića širom bivše Jugoslavije – otkriva nam Maca.

Maca je još na početku karijere radio jutarnji program sličnog tipa, te mu iskustva ne manjka, a od “Zornjaka” očekuje da se sjajno uklopi u program televizije nove generacije RED TV i da publici koje je svakog dana sve više postane jutarnji ritual.

- Što se tiče imena emisije, još su stari Latini rekli “Nomen est omen”, odnosno “Ime je znak”, tako da ne treba ništa dalje pričati o “Zornjaku”. Nadamo se da ćemo biti dovoljno vedri, šarmantni, potentni da vam dan krene lepo, sa predivnim ljudima oko mene: Anđelom, Martom, Mirom i još nekim ljudima koji su deo ove sjajne priče. Biće slatko, zanimljivo, vedro i biće dobro jutro u pravom smislu te reči. Čekaju vas lepa buđenja – kaže Maca.

Foto: Jelena Simonović

Ovo je sasvim dovoljno da vas zainteresujemo za ovaj nesvakidašnji jutarnji program. Ipak, nije nam teško da vam ponovimo: ukoliko želite drugačiji početak dana, nekonvencionalna jutra i dobru zabavu, onda je “Zornjak” svakog radnog dana od 6 do 8 časova na RED TV-u pravi izbor. Gledamo se uskoro.

Foto: Jelena Simonović




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija