• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: stil/Informer.rs

31.10.2020

10:16

MUŽ ME VARA, ALI NI NE POMIŠLJAM DA GA OSTAVIM! Mnogi me OSUĐUJU, ali je imam DOBAR RAZLOG, evo i KOJI

Zanimljivosti

MUŽ ME VARA, ALI NI NE POMIŠLJAM DA GA OSTAVIM! Mnogi me OSUĐUJU, ali je imam DOBAR RAZLOG, evo i KOJI

Podeli vest

Kada se venčate, date obećanje jedno drugom da ćete tu biti u dobru i zlu i da nikad nećete varati, ali ponekad se desi da se to obećanje pogazi. Meni se to desilo. Nakon 15 godina braka, moj muž me je prevario. Kada sam saznala za to bila sam potpuno slomljena, neutešna, nikad se lošije nisam osećala u životu, a onda sam donela odluku

Iako me mnogi nisu podržali, ja sam rešila da ostanem sa njim. 

Mislim da nakon afere ne treba donositi nagle odluke, već treba razgovarati sa partnerom i shvatiti u čemu je problem. Uvek postoji rešenje. Kada sam saznala za njegovu aferu stalno smo se svađali i želela sam da provodi više vremena sa mnom.

Onda sam shvatila, da tako neću ništa postići. Postala sam smirenija i pustila da stvari idu svojim tokom. Nisam mu više prebacivala za to što se dogodilo, a onda je i on postao smireniji i funkcionišemo bolje. Postao je prijatniji, odgovorniji, ljubazniji.

Iako mu nikad u potpunosti nisam oprostili, niti ću ikada zaboraviti, shvatila sam da je mnogo bolje da ostanem sa njim, nego da započinjem nov život, jer ljubav i dalje postoji, uprokos svemu. 

Foto: Shutterstock

 

Ono što je presudilo da ostanem je to što stvarno nemam snage da se borim i krećem iznova. On se pokajao, a ja verujem da svi imamo pravo na grešku. Iako je poverenje narušeno i nisam potpuno sigurna da je prestao da se viđa sa tom ženom.

Bez njegovih primanja ja ne bih mogla da imam život na koji sam navikla. Imamo divnu decu i predivnu kuću na dobroj lokaciji. Ja radim samo povremeno i uglavnom se posvećujem svojim hobijima koji ne  donose veliku zaradu. 

On jako dobro zarađuje i ne želim toga da se odreknem. Ja sam zadužena za održavanje kuće i odgajanje dece. Ja sam ta koja osigurava da naš dom bude prijatan i ugodan.

Možda jednog dana budem imala volje i snage da odem, ali za sada mi je sasvim dobro. Radije ću ponekad biti sama i usamljena nego da izgubim sve što sada imam.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragana N

pre 3 godine

Dobro razmisljanje. Ni jedan muskarac nije, ili nece ostati veran, jednostavno takvi su. Pitanje je samo da li ce sve zene saznati za prevaru. Dobronameran savet zenama: prevara nije razlog za razvod, ako sve drugo dobro funkcionise. Sta je uopste prevara? Ona upucuje na posesivnost i potpuno posedovanje, a to je samo obicna avantura i izlaz iz ucmale svakodnevnice. Zena i deca su zakon, a odnos sa drugom osobom je neka sasvim druga sfera. Postoje, naravno, i izuzeci, ali retko. Samo da znate i zene varaju, a ne pada im na pamet da odu, kao i muskarcima. Uzivajte ljudi u zivotu, kratak je, i ne shvatajte ga previse ozbiljno.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija