• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: zanimljivostidana.com

01.11.2020

14:07

LOBANJA KAO SUVENIR! Porodica je imala bizarni hobi, a kada je policija zakucala na vrata OSTALI SU U ŠOKU!

Zanimljivosti

LOBANJA KAO SUVENIR! Porodica je imala bizarni hobi, a kada je policija zakucala na vrata OSTALI SU U ŠOKU!

Podeli vest

Većina porodica koje imaju kamin na njima uglavnom drže satove, sveće, ramove, ali retko kad, lobanju koja nosi naočare

Ipak takav jedna bizaran suvenir čuvala je jedna porodica u Tenesiju, ne znajući da je to ustvari prava ljudska lobanja.

Lobanju koju su držali pripada muškarcu koji je nestao pre osam godina. Prema pisanju Mirrora, policiji je prijavljeno da se jedna lobanja nalazi u kući jedne porodice.

Foto: Pixabay

Lobanja je potom od strane policije poslata na testiranje u Regionalni forenzički centar u Tenesiju nakon što su je detektivi iz okruga Morgan pronašli na kaminu prenosi britnaski Mirror.

Ispostavilo se da pripada Junioru Vilu Mekenu, koji je nestao pre osam godina. Veruje se da je Mekena ubio član porodice koji je u međuvremenu umro.

Međutim, mnogi se pitaju zašto bi neko izložio lobanju kao suvenir, umesto da alarmita vlasti. Policija sada poziva javnost da se javi ukoliko ima informacija u vezi sa smrću Mekena.

Foto: Pixabay

Vlasnik kuće u kojoj je lobanja pronađena rekao je da ju je dobio na poklon. Lobanja je navodno pronađena u martu 2019. godine, oko 16 km dalje od kuće u kojoj je bila izložena.

U toku je pretraga tog terena, ali za sada nema novih informacija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija