• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

06.11.2020

09:24

NJIH DVOJE SIGURNO NISTE OČEKIVALI NA ISTOM MESTU U ISTO VREME: Đus i Mama Džehva sutra u “Ustanku“ na RED TV-u!

Zanimljivosti

NJIH DVOJE SIGURNO NISTE OČEKIVALI NA ISTOM MESTU U ISTO VREME: Đus i Mama Džehva sutra u “Ustanku“ na RED TV-u!

Podeli vest

Petak je savršen dan, ako niste najveći ranoranioci, da ga započnete baš sa njima

Filip Đukić i Stefan Milošević Panda – dvojac koji sada već dobro poznajete, popularne emisije “Ustanak“ na RED TV-u, i ovog puta za vas je spremio jutro kakvo niste tražili, ali ste svesni da vam je preko potrebno.

Kad odspavate, dobro se odmorite i ustanete, na RED TV-u u “Ustanku” sa Filipom i Pandom imate priliku da vidite razne zanimljive goste, gde će ih dotični terati da izađu iz svoje zone komfora i rade razne gluposti, ali i da pričaju o stvarima koje su neočekivane i interesantne.

Ovog petka u “Ustanku” ovi nesvakidašnji momci ugostiće Ivana Ivanovića Đusa i Gordanu Džehverović.

Foto: Jelena Simonović

Đus je momak koji je od malena znao da je muzika njegov životni put. Od trinaeste godine počeo je da se aktivno interesuje za rep i hip-hop, da bi prvi album izdao 1998. godine, kada je bio član grupe Full Moon. Od 2002. godine njegova solo karijera krenula je uzlaznim putem i tim potezom se osigurao da danas čvrsto stoji na visokoj poziciji domaćih hip-hop izvođača. Poznat je i po mnogobrojnim skandalima, nekonvencionalnom izgledu i ponašanju, učestvovanju u rijalitiju, kao i saradnji sa narodnjacima. Autentičan i neponovljiv, britkog jezika, Đus domaćoj javnosti od svog pojavljivanja, pa do danas nije ni u jednom momentu smanjio radoznalost kako za muzikom koju pravi, tako i za svojom pojavom.

Foto: Jelena Simonović

Gordana Džehverović, u narodu od milošte zvanu i znanu kao Mama Džehva, poznajemo prvenstveno kao majku mlade, popularne pevačice Teodore Džehverović. Obe su učestvovale u najgledanijem rijalitiju na našem prostoru “Zadruga 1” i svojim pojavljivanjem osvojile simpatije milionske publike. Gordanu pamtimo kao strogu, a pravičnu – ženu koja svojim iskustvom može dosta da doprinese, a opet je barabar sa mladima. Mama Džehva je sada nadzornica imanja u “Zadruzi 4”, gde organizuje poslove, proverava čistoću..neki bi rekli i postrojava Zadrugare, ali to je na vama da odlučite, jer kako smo već spomenuli – Goca nam je stroga, a pravična!

Foto: Jelena Simonović

Kakav izbor gostiju...kako sad Mama Džehva i Đus!? Vrlo lako, kada su domaćini momčine poput Filipa i Pande koji i u nespojivom nađu spojivu nit i od svega mogu da naprave neviđenu zabavu! Ova braća nerođena, sa Đusom i Gocom sa dozom i preterane spontanosti i neočekivanih momenata, polemisaće o stvarima koje su aktuelne, koje su njima zanimljive – a klade se da su i vama,  i igraće, kao i uvek, na kartu spontanosti koja se kod ovog tandema uvek pokazala kao dobitna stvar! Verujemo da će ovaj “Ustanak” zapaliti internet i da ćete, ako se ne uspavate – prvi videti zašto će delovi ove emisije sigurno biti viralni.

Šuška se da će Filip i Panda svoje goste namamiti na “slepi doručak”, ali nismo ni sigurni da li je to trač ili istina, a verujemo da smo vas već dovoljno zaintrigirali da sutra  danas od 11 časova budete uz RED TV i vidite o čemu se tu zapravo radi. Neočekivani spoj ovakvih gostiju nesumnjamo da će obrnuti studio natraške i dići neviđenu prašinu, da ni mi sami ne znamo kako će Filip i Panda moći posle da počiste studio.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija