• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.12.2020

16:39

ISTOVREMENO IMA DVE ŽENE I DESETORO DECE, ali to NIJE SVE! Ljubavna priča ŠOKIRA SRBIJU - otac često nije u SRBIJI, a kad dođe... /VIDEO/

Zanimljivosti

ISTOVREMENO IMA DVE ŽENE I DESETORO DECE, ali to NIJE SVE! Ljubavna priča ŠOKIRA SRBIJU - otac često nije u SRBIJI, a kad dođe... /VIDEO/

Podeli vest

Nova epizoda emisije "DNK" i neobična životna priča je na programu TV Pink i ove sedmice.

Natalija Simović će pokušati da uz pomoć najpreciznije DNK analize novim učesnicima donese mir i istinu za kojom tragaju.

Ovog puta, pomoć je zatražio Avni, koji želi da sazna da li je biološki otac četvoro dece koje ima u višegodišnjoj vanbračnoj zajednici sa Sevdijom…

Njih dvoje su 15 godina u vezi, a Avni praktično ima dve porodice, ukupno desetoro dece i 12 unučadi. Pored toga što i sam sumnja, najviše bi želeo da dokaže deci iz prvog braka da su Sevdijina deca njegova.

- Oni kažu: "Tata hoćemo da saznamo da li su naša braća i sestre". Kažu da ovo četvrto dete nije moje – kaže Avni.

Foto: tv pink printscreen

Sevdija je u razgovoru sa Natalijom otkrila da je imala probleme sa Avnijevom ćerkom iz prvog braka, koja je vređala i nju i njenu decu.

- Njegova ćerka je vređala, kaže: ’Daj Bože da svi umru’. I ja i deca – rekla je Sevdija.

Ona takođe tvrdi da Avni pravi decu, a onda pobegne. On često nije bio u Srbiji, a kaže da je u jednom periodu Sevdija počela da izlazi po kafanama i vara ljude.

- Upalim auto i dođem iz Francuske da vidim decu, nisam ih video četiri godine. Izlazila je pravo da vam kažem, šetkala malo u haljicama, popije malo, ostavi decu – požalio se Avni.

Foto: tv pink printscreen

Sevdija međutim potvrđuje da su joj drugi ljudi novčano pomagali jer Avni nije slao novac za decu.

- Pravi decu i beži, to je problem. Samo kad se napije me voli, ovako ne – kaže Sevdija.

Zbog svih problema, Avni tvrdi da imati dve žene u isto vreme ne bi poželeo ni najvećem neprijatelju.

- Ni najgorem neprijatelju ne bih poželeo da ima dve žene – rekao je Andi, a Sevdija mu je uzvratila:

- Čovek može da ima i tri, ali da je sposoban.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija