• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ljubav&zdravlje/J.Ž.

30.12.2020

09:53

LJUBAVNI TEST za kraj godine! Da li ste u vezi sa SRODNOM DUŠOM?

Zanimljivosti

LJUBAVNI TEST za kraj godine! Da li ste u vezi sa SRODNOM DUŠOM?

Podeli vest

Krajem godine obično se preslišavamo gde smo, šta smo uradili, koje su nam želje... U vezi ste, ali niste sigurni da li je osoba sa kojom ste ona "prava". Pa proverite i u Novu godinu uđite sigurni u svoju ljubav...

Da li je osoba sa kojom ste u vezi vaša srodna duša, da li su trzavice koje imate znak da niste jedno za drugo ili su u pitanju normalne faze kroz koje prolaze svi parovi? Da li vaša veza posle svih izazova u 2020. ima šanse da odoli i narednoj godini koja nam donosi nove želje, nade, ali i strepnje... Uradite test, zabavite se i razmislite o sebi i osobi sa kojom delite svakodnevicu.

1. Posle dugotrajnog čekanja u kafiću, šta biste rekli kad biste ugledali voljenu osobu?
a) srećo moja, napokon si tu!
b) gde si ti do sada?

c) opet kasniš, namerno ili to nešto treba da znači?
d) da li je bila gužva u saobraćaju?

Foto: Shutterstock

2. Koliko puta godišnje se desi da jedno drugom pošaljete poruku u isto vreme?
a) mislim da nam se to nije nikada desilo
b) nekoliko puta, ali slučajno
c) često, to je dokaz da mislimo jedno na drugo u isto vreme
d) ne obraćam pažnju na to, pa ne znam

3. Kako voljenoj osobi izražavate ljubav?
a) zagrljajem u tišini, reči su suvišne
b) kupim neku sitnicu da podseća na mene
c) povremeno kažem dve slatke reči "volim te" ili tepam
d) svega pomalo, i poklona i lepih reči

4. Sa kojim životinjskim parom biste se uporedili?
a) pastuv i ždrebica
b) bogomoljka i pauk
c) slavuji
d) zec i zečica

Foto: unsplash.com

5. Na koje mesto biste poveli partnera?
a) u diskoteku na zabavu do zore
b) na peščanu plažu uz zalazak sunca i zvuke gitare
c) u šetnju u prirodi
d) na večeru

6. U svetu brojeva, sa kojom brojkom biste uporedili sebe i partnera?
a) 11
b) 007
c) 50
d) 1.000.000.000.000

7. Koji animirani likovi bi najbolje opisali vas i vašu voljenu osobu?
a) Tom i Džeri
b) Lepotica i Zver
c) Pera Kojot i Ptica Trkačica
d) Štrumpfeta i Gargamel

Foto: Shutterstock

8. Koje godišnje doba najbolje opisuje vašu vezu?
a) zima
b) leto
c) jesen
d) proleće

9. Koje voće vas ukusom podseća na partnera?
a) grejp
b) jagoda
c) limun
d) banana

10. Šta vas asocira na voljenu osobu?
a) ruža
b) nebo
c) gitara
d) srce

Foto: pexels.com

11. Koja boja vas podseća na vašu ljubav?
a) zelena
b) crna
c) plava
d) žuta


BODOVI

Odg. a) Odg. b) Odg. c) Odg. d)
1. - - 5--3--4--2
2. - - 2---4---5---3
3. - - 5--2--3---4
4. - - 3---2--5---4
5. - - 3---5---4--2
6. - - 5--2--4--3
7. - - 3--5--2--4
8. - - 3--4--2--5
9. - - 2--5--4--3
10. - - 4--2--5--3
11. - - 2--5--4--3

REŠENJE TESTA

OD 22 DO 34 BODA
Srednja žalost
Žao nam je, ali vi niste sa osobom koja bi mogla da bude vaša srodna duša. Ipak, ne brinite se, ako vas ta osoba zaista čini srećnom, nema mesta panici i razloga za tugu. Vreme će verovatno pokazati da niste jedno za drugo, ali ni to nije razlog za nesreću. Svaka osoba ima neku svoju srodnu dušu. Ako sa jednom ne ide, doći će druga. Za ljubav ionako nikada nije kasno.

Foto: pexels.com

OD 35 DO 40 BODOVA
Zlatna sredina
Vi ste srećni pored voljene osobe. Možda to nije ona savršena, potpuna sreća o kojoj svi maštaju, ali zadovoljni ste. U svakoj vezi postoje trenuci koji nisu najlepši, ali oni dođu i prođu. Nemojte da vas demorališu i navedu da posumnjate u sve što ste gradili sa partnerom. Morate zajedno da rešavate probleme i da gradite sreću ponovo, i ponovo, jer je to jedini put do dugog zajedničkog života.

OD 41 DO 55 BODOVA
To ste tražili!

Obustavite potragu za srodnom dušom jer je ona pored vas. Uživajte u svojoj sreći i nemojte je kriti ni pred partnerom ni pred ljudima. Ne dozvolite da zbog sitnih neslaganja posumnjate u to da ste rođeni jedno za drugo. Lako ćete prebroditi sve poteškoće na koje ćete naići kroz život jer vas veže prava ljubav.

DA LI STE SRELI SVOJU SRODNU DUŠU? Ukoliko je odgovor "DA" očekuje vas niz ŽIVOTNIH PROMENA!

PET KORAKA DO PRAVOG MUŠKARCA! Evo kako ćete znati da je baš on vaša srodna duša!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lucija Marko

pre 3 godine

Bok, ja sam Lucija Marko, ovdje sam da bih cijelom svijetu prenio ovu dobru vijest o tome kako sam vratio ljubav svog supruga. Bila sam izbezumljena kad me prošli mjesec ljubav ostavila zbog druge djevojke, ali kad sam našla prijatelja koji me upoznao s liječnikom Alabom, velikim glasnikom, razgovarala sam s njim o svom problemu, kako me je suprug napustio i kako moram dobiti posao u vrlo velikoj tvrtki. Samo mi je rekao da sam došao na pravo mjesto da ću dobiti želju srca bez ikakvih nuspojava. Rekao mi je što bih trebao učiniti, nakon što je to učinjeno, sljedeća dva dana, nazvala me moja ljubav telefonom i ispričala mi izgovore da živim prije sada, a sljedeći tjedan nakon što me ljubav zvala da molim za oproštenje, bila sam pozvan na razgovor u moju omiljenu tvrtku, morao sam raditi kao nadzornik. Tako sam sretna i shrvana da moram reći cijelom svijetu o tome kako mi dr. Alaba pomaže da dam svom srcu deseir. Doktor Alaba stručnjak je za sve vrste uroka i dobre magije. Ako trebate bilo kakvu pomoć, obratite se dr. Alabi na sljedeću e-adresu: dralaba3000@gmail.com želim vam sve najbolje

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija