• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.12.2020

10:24

EVO KAKO DA VAM DOČEK NOVE GODINE U KUĆI BUDE ZA PAMĆENJE! 5 ideja koje će vam pomoći da uđete raspoloženi u narednu godinu

Zanimljivosti

EVO KAKO DA VAM DOČEK NOVE GODINE U KUĆI BUDE ZA PAMĆENJE! 5 ideja koje će vam pomoći da uđete raspoloženi u narednu godinu

Podeli vest

Nova godina kod kuće nekima će izgledati dosadno, ali ne mora da bude tako.

S obzirom da će ove godine većina ljudi provesti upravo u svojim kućama i stanovima, evo nekih predloga kako da se razveselite i kvalitetno provedete vreme za doček.

Napravite tematsku noć

Možda niste mogli da otputujete u Italiju, ali dovedite tu zemlju u svoj dom! Uz neko italijansko vino, masline, špagete, pa zašto ne i picu! Ili ste možda više za Španiju? Uz dobru pršutu, žuto-crvenu dekoraciju kuće i neko njihovo vino sasvim je moguće doneti duh ove zemlje u svoj dom. A možda vas više privlači Kina, Tajland, Bali... ma mogućnosti su maltene neograničene uz malo mašte!

Žurka sa porodicom

Zašto da ne? Svih ovih godina išli ste na razne žurke i možda je baš ova korona-godina pravi trenutak da Novu godinu dočekate na žurci u sopstvenoj režiji. S obzirom da je doček, možete slobodno pustiti malo jače muziku, zagrliti vaše voljeno biće i plesati dok vas noge ne zabole! 

Filmski maraton

Rešili ste da ovu godinu dočekati mirnije, jer vam je dosta buke, stresa i svakodnevnog haosa. Onda bi pravo rešenje moglo da bude filmski maraton. Napravite kokice, sedite u fotelju ili se ušuškajte u krevet i neka filmska čarolija počne. Ako još možete da iznajmite projektor i platno, doživljaj će biti potpun!

Karaoke

Za dobru žurku ne treba vam skupo ozvučenje, ni profesionalni orkestar. Dovoljan je jedan mikrofon, kompjuter i kućni zvučnici! Na internetu postoji gomila programa sa muzikom za karaoke, pa možete skinuti neki, priključiti mikrofon i pevati sa svojim najmilijma čitavo veče! I baš vas briga što ne umet da pevate, jer vam niko to ne može zameriti!

Večera, vino i gitare

Ako volite doček u kafani, u romantičnoj atmosferi uz vino i neku finu klopu, nešto slično možete napraviti i kod kuće. Dovoljno je da pozovete prijatelja koji svira gitaru, recimo, naravno poštujući sve mere u borbi protiv korone. Kafansku atmosferu napravite sami. Stavite neki karirani stoljnjak, sveće, kupite dobro vino i sve što ide uz to... a nakon klope, uz zvuke gitare zapevajte i dočekajte tako Novu godinu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija