• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.01.2021

07:28

MAJKA NA KAMERI HTELA DA VIDI ŠTA JOJ RADE DECA! Nekoliko trenutaka kasnije, NIJE MOGLA DA VERUJE SVOJIM OČIMA/VIDEO/

Zanimljivosti

MAJKA NA KAMERI HTELA DA VIDI ŠTA JOJ RADE DECA! Nekoliko trenutaka kasnije, NIJE MOGLA DA VERUJE SVOJIM OČIMA/VIDEO/

Podeli vest

Kada je majka dvojice dečaka ušla u njihovu sobu, bila je iznenađena kada je ih je zatekla kako plešu, umesto da spavaju.

Njen stariji sin Flin, koji ima četiri godine mogao je sam da ustane iz kreveta, ali joj nije bilo jasno kako je mlađi Artur, koji ima samo 22 meseca, uspeo da da izađe iz kreveca. 

Kada je o tome šta se desilo pitala svog starijeg sina, on je rekao da nema pojma o čemu se radi jer je spavao. Zbog toga je majka odlučila da pogleda snimak sa kamere koja postoji u dečijoj sobi, a kada je videla snimak nije mogla da prestane da se smeje, prenosi Metro.

Ispostavilo se da Flin uopšte nije zaspao već je smislio genijalan način kako da pomogne malom bratu da izađe iz kreveca, kako bi se igrali.

Naime, stariji sin se pored kreveca naslagao ćebad i plišane igračke kako bi njegov mlađi brat mogao da izađe. Osim toga, on je u krevetac stavio i kutiju na koju se Artur popeo, a onda uz bratovu pomoć, izašao. 


- Kada sam ušla u sobu, obojica su bila veoma srećna, igrali su i pevali. Kada smo Flinu, koji je poricao da zna šta se dogodilo, pokazali snimak, počeo je da se smeje i rekao je: Mama, u redu je, on se nije povredio jer sam stavio mnogo ćebadi i igračaka na pod - ispričala je majka dečaka.

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17