• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas

18.02.2021

21:50

OVA MAJKA DVOJE DECE SVAKODNEVNO PUŠI MARIHUANU: Trava me čini boljom mamom! /FOTO/

Zanimljivosti

OVA MAJKA DVOJE DECE SVAKODNEVNO PUŠI MARIHUANU: Trava me čini boljom mamom! /FOTO/

Podeli vest

Mama doje dece pokrenula je žestoku raspravu na mreži nakon što je priznata da svakodnevno puši travu - i insistirala je zapravo „boljom mamom“

Kejtlin Fladager (27) živi u Vankuveru u Kanadi, gde je rekreativna i lekovita upotreba marihuane legalna.

Pozirajući ispred table s natpisom: „Mama istina: Trava bi trebalo da bude jednako prihvatljiva kao i čaša vina“, mama kaže da marihuana pomaže u strepnji i omogućava joj da bolje spava noću.

Otvarajući svoju dnevnu upotrebu marihuane sa svojih 346 hiljada pratilaca na Instagramu, Kejtlin je napisala: „Tako mi je smešno koliko se mrzi marihuana.

 

 

- Niko ne obraća pažnju kada neka mama kaže da uživa u "maminom soku" zvanom vino, nakon što su joj deca u krevetu. Ali kada mama kaže da puši travu, to je ogroman šok - rekla je.

Kejtlin je zatrudnela kad je imala 18 godina, a bračni par sada ima dvoje dece, Adrianu i Džeka.

Nastavila je:

- Nikad nisam bila najstrpljivija sa svoje dvoje dece. Trava me čini boljom mamom, jer se dobro naspavam nakon što pušim. Budim se odmorna i bistrijeg uma - rekla je Kejtlin.

U pokušaju da uveri druge roditelje, ona je dodala:

- U redu je pušiti travu nakon što vaša deca legnu u krevet. U redu je da pušite da biste pomogli kod anksioznosti. U redu je da pušim da bih se udebljala. Uvek sam imala opasnu težinu - 

Insistirajući da joj je svakodnevna upotreba marihuane poboljšala mentalno zdravlje, ona je napisala:

- Uspela sam u potpunosti da zaustavim antidepresive jer mi je pušenje toliko pomoglo -

 

 

Kejtlin je takođe tvrdila da je imala problema sa alkoholom pre nego što je počela da puši travu svaki dan, a sada više uopšte ne oseća potrebu za pićem.

- Marihuana je moja čaša vina. To je moja limenka piva. Vreme je za moje opuštanje. Još uvek možeš biti mamica puši travu - zaključila je post.

Otkako je objavu podelila i na njenom Instagram i Fejsbuk profilu, njenu objavu je "lajkovalo" preko 50.000 korisnika.

Iako je ogromna većina Kejtlinih pratioca podržavala njenu svakodnevnu pušačku naviku, jedan broj se ipak nije složio sa njom.

Tvrdeći da to "nije bezbedno" za njenu decu, jedan pratilac je odgovorio:

- Ako svakodnevno pušite travu ili pijete svaki dan, ovo je problem! Bez obzira imate li decu ili ne, ali pretpostavljam da ako ste odgovorni za drugu osobu ne biste trebali piti ili pušiti. Naročito kada ste sami kući sa decom. To je moj pogled na stvari. Očigledno je da je jedna čaša vina u redu, još uvek možete voziti i odvesti decu u bolnicu u slučaju da trebaju - napisao je.

 

 

- Moja deca me izluđuju, ali nikada ne bih pušio travu. Neću kriviti svoju decu za izgovor da se napuše - napisao je drugi.

- Ne vidim problem sa pušenjem trave kao roditelj. Sve dok to ne radite sa decom u blizini i ne predstavlja im rizik, onda ne vidim problem - Tvrdi drugi.

Kejtlin je 2019. podelila srećan porodični selfi koji je snimila samo nekoliko dana pre nego što je pokušala da sebi oduzme život i ispričala se kako se bori sa anksioznošću i depresijom od deteta.

U vestima o roditeljstvu, ovoj mami je ostalo slomljeno srce nakon što je njen fotograf predložio da se na porodičnoj fotografiji vidi i ekcem njenog sina.

Ona je napravila od gomile prljavog veša božićno drvce - zajedno sa zvezdom na vrhu.

Plus, ova mama je nametnula potpunu tehnološku zabranu svojoj deci koja „zavise od ekrana“ i zanosila se neverovatnim rezultatima.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija