• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernji.hr

02.03.2021

11:43

ZA TRI GODINE SKUPILA JE DOVOLJNO NOVCA DA KUPI STAN! Probajte i vi ovaj GENIJALAN TRIK

Zanimljivosti

ZA TRI GODINE SKUPILA JE DOVOLJNO NOVCA DA KUPI STAN! Probajte i vi ovaj GENIJALAN TRIK

Podeli vest

Šeri Hauvi sve je oduševila svojim načinom štednje, a ovako mogu štedeti svi koji imaju dovoljno velika primanja da pokriju sve životne troškove

Šeri Hauvi postala je pravi hit na internetu nakon što je podelila jednostavan trik kojim je za tri godine uštedela novac od kojeg je kupila stan. Ona je još 2015. godine kupila novi stan u Oklandu nakon što je za njega štedela samo tri godine.

 - Moja majka naučila me je da ovako organizujem trošenje novca i nakon tri godine mogla sam da kupim stan - napisala je Šeri.

Foto: Pixabay

Štednja

Ovo je njen trik: 

Ona trvdi da je neophodno da svoja primanja podelite na 3 različita računa. Na prvi račun odvajajte novac za režije i račune. Na drugi, novac za život - odlazak kod frizera, lekara, u prodavnicu, kupovinu garderobe i poklona.

Treći račun je najbitniji, na ovaj račun odvajajte novac koji želite da uštedite i trudite se da ta suma svakog meseca bude malo veća.

Ona kaže kako je jako bitno držati se ovih podela i ne trošiti više od planiranog.

- Nemojte da budete u iskušenju da s drugog računa trošite novac za namirnice ili obrnuto, važno je da se pridržavate onoga što ste sami odredili - savetuje Šeri koja objašnjava kako na ovaj način ne treba nužno štedeti za stan, već za ono što osoba želi, poput putovanja, novog automobila...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran

pre 3 godine

Mi sa našim primanjima jedva imamo za prvi i pola drugog računa a o trećem možemo samo da sanjamo

kosovojesrpsko

pre 3 godine

Sto nije napisala koliku je platu primala tih godina, gde je zivela (kod roditelja ili pod kirijom), koliki stan je kupila. U Americi spaiz od 16 kvadrata malo preurede pa kazu stan.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija