• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo.rs

19.01.2015

09:47

ČETIRI MISICE Kako je ova fotka je izazvala političku dramu!

Showbiz

ČETIRI MISICE Kako je ova fotka je izazvala političku dramu!

Podeli vest

Zbog fotografije na kojoj su zajedno misice iz dve zaraćene zemlje, nastala politička drama!

Izbor za Mis Univerzuma se bliži, a fotografija na kojoj su četiri lepe, nasmejane devojke izazvala je lavinu reakcija na društvenim mrežama.

Na fotografiji su mis Izraela Doron Matalon, misLibana Sali Grejg, mis Slovenije Urška Bračko i misJapana Keiko Cuči.

Zbog zajedničke fotografije predstavnica dve zaraćene zemlje, Izraela i Libana, pokrenuta je kampanja da se mis Libana oduzme kruna, jer je pristala da se slika sa koleginicom iz Izraela.

Ona se oglasila na društvenim mrežama i rekla da ona sa slikom nije imala ništa.

- Htela sam da se slikam sa misicama iz Slovenije i Japana, kada je mis Izraela uletela, stala pored nas, škljocnula sliku i otišla. Nisam joj dala dozvolu za slikanje, a ona je tu sliku okačila na društvene mreže. Izvinjavam se svima koji su se našli uvređenim, i nadam se da ovaj incident neće uticati na moj plasman u takmičenju - napisala je Sali na Facebooku.

Ona je napisala i da se, tokom čitavih priprema za izbor koji će biti održan 25. januara u Majamiju, trudila da izbegava mis Izraela.

Izraelska misica je na svom profilu napisala da se rastužila što je izbor za mis sada ukaljan političkim problemima.

- Nisam iznenađena, ali jesam tužna. Žao mi je što neprijateljstvo ne može da bude iskorenjeno, pa čak ni iz ovakve igre - napisala je ona.

Izrael je više od 20 godina okupirao delove Libana sve do 2000, ali su te dve zemlje tehnički i dalje u ratu. Izrael i libanski Hezbolah imali su krvave okršaje i 2006, kada je stradalo više od 1.200 ljudi, uglavnom civila, u Libanu, i više od 150 Izraelaca, uglavnom vojnika.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija