• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

20.01.2015

14:37

NEKO TU LAŽE Svi plaćaju porez, a fali 18 miliona evra!

Showbiz

NEKO TU LAŽE Svi plaćaju porez, a fali 18 miliona evra!

Podeli vest

Kroz zgradu Poreske uprave u Beogradu juče su prodefilovali Ceca Ražnatović, Zorica Brunclik, Mile Kitić, Goga Sekulić i Zlata Petrović poručivši da nemaju čega da se plaše jer su redovne platiše

 

Ceca, Zorica, Mile i Goga se kunu da uredno izmiruju svoje obaveze prema državi iako se, prema procenama, budžet ošteti za ogromne pare

Estrada horski tvrdi da redovno plaća poreske obaveze iako, prema procenama, godišnje budžet oštete za oko 18 miliona evra. Kroz zgradu Poreske uprave u Beogradu juče su prodefilovali Ceca Ražnatović, Zorica Brunclik, Mile Kitić, Goga Sekulić i Zlata Petrović poručivši da nemaju čega da se plaše jer su redovne platiše.

Sledeći na udaru - tekstopisci 

Goga Sekulić kaže da će posle pevača Poreska uprava proveravati da li tekstopisci plaćaju porez državi. 
- U Poreskoj upravi su me pitali kome dajem pare za album, a to znači da su sledeći na udaru tekstopisci. Potvrdila sam da tekstopiscima dajem novac na ruke. Pa neću valjda na noge?! - kaže pevačice. 

Ceca se pojavila na saslušanju nešto posle 14 sati, ali nije želela da govori šta je prijavila od svoje imovine.

Za razliku od nje, Mile Kitić i Marta Savić su bili raspoloženi za priču: 

- Ne plašim se ničega! Uredno plaćam porez i prijavljujem svu imovinu. Dobro je da imamo šta da prijavimo, znači da dobro radimo. Pričali smo sa inspektorima i to ništa ne boli. Dabogda plaćao porez ceo život - kaže Mile za Informer.

Informer
NEMAMO ČEGA DA SE BOJIMO Marta i Mile

I njegova supruga Marta je došla jer se neka imovina vodi na njeno ime.

- Još pre mesec dana smo poslali svu dokumentaciju Poreskoj upravi. Mile plaća porez u Nemačkoj. Neki ljudi se tome smeju, ali on tamo boravi i radi. U Srbiji peva samo na humanitarnim koncertima, promocijama, dodelama nagrada... Ovde ne zarađuje pare - istakla je Marta za naš list.

Posle bračnog para saslušana je i Goga Sekulić, koja se pohvalila novim minđušama i torbom:  

- Svi dolaze tužni, a ja sa osmehom. Evo, slikajte moje minđuše od tri evra. Navikla sam na posete Poreskoj upravi jer sam švajcarski državljanin, a tamo plaćaš porez i kada ništa ne radiš. Živim na relaciji Cirih-Beograd, imam i švajcarski i srpski pasoš. Ja više radim u Evropi nego u Srbiji. Ovde sam imala samo pet nastupa za 15 godina, a u periodu od 2011. do 2014. nisam ni nastupala u Srbiji - kaže Goga, koja priznaje da nema skoro ništa od imovine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija