• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

21.01.2015

23:31

JK ZEZA POREZNIKE: Za Novu godinu sam zaradila 4.000 evra

Showbiz

JK ZEZA POREZNIKE: Za Novu godinu sam zaradila 4.000 evra

Podeli vest

Jelena Karleuša je na saslušanju u Poreskoj upravi izjavila da je za nastup u hotelu "Hajat" dobila smešnu sumu novca, iako poreznici sumnjaju da joj je isplaćeno oko 16.000 evra


 

Jelena Karleuša se bez blama sprdala sa poreznicima na saslušanju u Poreskoj upravi u Beogradu. Pevačica je izjavila da je za novogodišnji nastup u hotelu "Hajat" dobila samo 4.000 evra (?!), saznaje Informer!

Ukoliko se dokaže da je Karleuša slagala i da je zaradila više od te sume, preti joj zatvorska kazna.
Iako su mediji pisali da je JK za najluđu noć dobila 20.000 evra, pevačica je u ponedeljak ispričala inspektorima da se baš i nije ovajdila, preneo nam je Jelenin bliski saradnik.

KADAR NEVERA 
Ako pevačica nije slagala, za doček je zaradila manje para od konobara koji su te noći služili piće 

- Ispitivali su je o njenim nastupima i prihodima koje ostvaruje. Između ostalog su je pitali koliko je para dobila za koncert koji je 31. decembra održala u beogradskom hotelu. Ona je tvrdila da su joj organizatori isplatili dogovoreni honorar od 4.000 evra - kaže naš izvor.


Ako pevačica nije slagala, za Novu godinu je zaradila manje novca od Sandre Afrike (?!). Ako se uzme u obzir da se svakodnevno hvali skupom garderobom i luksuznim životom, njene tvrdnje izrečene pred poreskim inspektorima deluju neverovatno. Ona je čak jednom prilikom izjavila da ni iz kreveta ne ustaje bez 5.000 evra.

S druge strane, Informer saznaje da će u Poreskoj upraviti nastaviti da "češljaju" imovinu i prihode svih pevača, pa tako i zarade Jelene Karleuše. Inspektori nisu tek tako pali na njene tvrdnje, već proveravaju informaciju da je za doček zaradila oko 16.000 evra.

- Poreska sumnja da ona novac ne zarađuje samo pevanjem već i na druge načine - kaže izvor blizak Poreskoj upravi.

Jelena Karleuša se juče nija javljala na mobilni telefon.

 

Goga prijavila 1.000 evra,
a hvalila se da zarađuje 10.000

Informer

Goga Sekulić je u Poreskoj upravi prijavila da po nastupu zaradi od 1.000 do 3.000 evra, a pre nekoliko meseci se javno pohvalila da "ne pipa mikrofon" za manje od 10.000 evra! Posle uspeha njene pesme "Rekord sam oborila" na Pink festivalu, pevačica je u emisiji Lee Kiš rekla da je je duplirala cenu svojih nastupa.
- Veoma sam ponosna na svoju pesmu. Uspela sam da uđem u finale Pinkovog festivala. Sad više ne pevam za 5.000 nego za 10.000 evra - ponosno je istakla Goga, dok je pred poreznicima "pevala" drugu pesmu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mile Kitić: Sandra Afrika radila za 60 evra

Informer

Mile Kitić je u Poreskoj upravi ispričao da je Sandra Afrika nastupala za 60 evra kada ju je on upoznao, saznaje Informer.
- Mile je otkrio inspektorima da je Sandra Afrika nastupala za honorar od 60 evra. Bilo mu je žao nje, pa je hteo da joj pomogne da se probije na estradi. Promovisao je jedno vreme na televiziji. Sandra je igrala na sceni dok je Mile pevao pesmu "Šampanjac" i tako počela svoju karijeru - kaže za Informer izvor blizak pevaču.


 

 

 

 

 

 

 

 

Indi priznala da je primala pare na ruke

Informer

Indira Aradinović Indi je priznala da je novac za svoje nastupe primala na ruke od vlasnika klubova. Pevačica je na informativnom razgovoru rekla da je njen honorar od 500 do 800 evra za jedan nastup.


 

 

 

 

 

Era: Nisam platio porez za poslednju turneju

Informer

Pevač Era Ojdanić kaže da je uvek plaćao porez državi, ali još nije prijavio 5.000 dolara koje je zaradio na poslednjoj turneji.
- Bio sam na turneji u Australiji i zaradio 5.000 dolara, koje sam dao u humanitarne svrhe za poplavljena područja. Porez još nisam prijavio - rekao je Era kada je izašao sa saslušanja.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bubulj

pre 9 godina

Jelena Karleuša je dobila 4000€ ,samo ako je gola igrala oko šipke,pod uslovom da je gost bio Mesija Srpske Estrade g. Ćazim Osmani ! Karleuša nije zaradila toliki iznos novca od kada se bavi,time čime se bavi.Njen najveći uspjeh u karijeri jeste,sponzorstvo od "Emotion produkcije",sve dok Nataša Bekvalac a kasnije Katarina Šišmanović (zlatna rezerva), nisu spopale vlasnika pomenute produkcije.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija