• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.01.2015

12:17

ONI STVARNO MISLE OZBILJNO Ana zbog Švajnija uči nemački!

Showbiz

ONI STVARNO MISLE OZBILJNO Ana zbog Švajnija uči nemački!

Podeli vest

Ana Ivanović i njen dečko Bastijan Švajnštajger planiraju veridbu do kraja godine i razmišljaju o zajedničkom životu

Najpopularniji sportski par Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger uživa u ljubavi i koriste svaki slobodan trenutak da ga provedu zajedno. 

Nedavno su boravili u Minhenu gde je Ana nakon dosta godina uživala na snegu.

- Anu je sjajno prihvatila porodica prvotimca Bajerna. Posebno je oduševljena novom snajkom fudbalerova majka. dok je teniserka boravila u Minhenu, upoznala je roditelje i prijatelje , a u razgovoru su se dotakli pitanja veridbe i venčanja - priča izvor. 



Teniserka je krenula na ubrzani kurs nemačkog kako bi joj bilo lakše da se sporazumeva sa fudbalerom, dok i on ide u korak sa njom, te je počeo sa učenjem srpskog jezika. 

- Ana je nastavila da uči nemački jezik iako ga je kratko pohađala i u školi. Međutim, sada smatra da ga ne zna dovoljno dobro i da hoće da ga usavrši. Švajni, takođe, želi da ovlada osnovama maternjeg jezika svoje nove devojke, a kako ima mnogo prijatelja s naših prostora, već je uveliko naučio da psuje na srpskom. Veoma je blizak sa trenerom Svetislavom Pešićem, koji mu daje smernice u učenju jezika - kaže izvor blizak paru. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija