• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nostalgicno.com

05.02.2015

10:35

DESET NAJSEKSEPILNIJIH ŽENA IZ 80-TIH GODINA Gde su i šta rade danas?

Showbiz

DESET NAJSEKSEPILNIJIH ŽENA IZ 80-TIH GODINA Gde su i šta rade danas?

Podeli vest

Neke smo već zaboravili i teško da bi ih danas “na prvu” mogli prepoznati, druge su opet u odličnoj formi i odolevaju godinama jer još uvek brinu o stilu svog života.

Brigita Nilsen (51) je danski model, filmska glumica, pevačica i televizijska voditeljka. Karijeru započinje 1980-ih kao foto model, a 1985. godine dobija je uloge u filmovima Crvena Sonja i Roki 4. Na snimanju Rockyja 4 upoznaje Silvestera Stalonea, za kojeg se udaje i glumi u njegovom sledećem filmu Kobra. Takođe je poznata po nastupu s Edijem Marfijem u filmu Policajac s Beverli Hilsa 2 i pojavljivanju u video spotu Majkla Džeksona Liberian Girl.

Prošle godine je glumila u filmu “Plaćenici”. Trenutno je u svom četvrtom braku, a iz prethodnih ima isto toliko i dece -četiri sina. Njen dosadašnji život je prepun različitih afera i problema sa alkoholizmom od koga se lečila u više navrata. Živi u Palm Springsu, SAD.

Sindi Kraford (48) je američki supermodel i glumica. Prvi posao dobila je kao potparolka Pepsija, nakon čega kreće njen put ka uspehu. Od 1989. do 1995. bila je voditeljka emisije Kuća stila, na MTV-u. 1995. dobija prvu filmsku ulogu u filmu „Fer igra“. Njeno glumačko umeće kritičari su ocenili najgorom ocenom ali njoj je ipak uloga donela honorar vredan milione dolara.

Sindi je prvi moderni supermodel koji se slikao obnažen za Plejboj. Nalazi se na 5. mestu Plejbojeve liste 100 najseksipilnijih žena 20. veka. Bila je na naslovnim stranicama preko 600 poznatih modnih listova, među kojima su i Vog, El i Pipl, radila je reklamnu kampanju za Loreal, učestvovala u nebrojeno mnogo modnih revija. Od 1991. do 1995. bila je udata za glumca Ričarda Gira, a danas je u braku sa Rendijem Gerberom, vlasnikom klubova, sa kojim ima dvoje dece. Sindi danas poseduje svoju producentsku kuću Crawdaddy Inc.

AP/Photo

Bruk Šilds (49) je američka glumica i bivša manekenka. Postala je poznata kada je sa 12 godina glumila dete-prostitutku u kontroverznom filmu Slatka mala. Nakon toga je sledio nastup u popularnom filmu Plava laguna. Glumačku karijeru je privremeno prekinula radi studija francuske književnosti, a 1990-ih je postala poznata po nastupima u TV-serijama kao što je Odjednom Suzan.

Tokom devedesetih je bila u vezi sa teniserom Andre Agasijem za koga se udala 1997., ali je brak potrajao samo dve godine. Nakon toga 2001. udaje se za tv tekstopisca Krisa Henčija sa kojim je i danas u braku i sa kojim ima dve ćerke. Trenutno živi u Njujorku i radi kao potparolka za jednu kompaniju u sastavu Taperver korporacije.

facebook

Samanta Foks (48) je britanska pop pevačica i fotomodel.Preko noći je postala senzacijom nakon fotografisanja u toplesu za slavnu treću stranicu britanskog tabloida San. Imala je samo 16 godina. Nakon četiri godine poziranja preselila se na muzičku pozornicu i u studijo. Samantina slava dosegla je svetske razmjere i sledile su turneje širom Evrope, Australije, Južne Amerike i Azije. U Indiji je nastupala pred oko 70 000 ljudi u tri grada, oborivši time rekord koji je dotad držao Brus Springstin.

Godine 2003. je izašla u javnost sa izjavom o svom privatnom životu, te potvrdila svoju lezbejsku opredeljenost. Pre nekoliko godina je obznanila da sa svojom partnerkom Majrom Straton planira venčanje odnosno tzv. građansko partnerstvo.

Mišel Fajfer je (56) je američka glumica, koja je tokom karijere tri puta bila nominovana za Oskara. Rodila se u mestu Santa Ana, blizu Los Anđelesa. Ima starijeg brata i dve mlađe sestre, od kojih je jedna takođe glumica. Porodično stablo kaže da u sebi ima švicarske, nemačke i švedske krvi. Maturirala je 1976., a 1978. pobedila je na lokalnom izboru lepote. Na filmu se probila tek 1983. Tokom 1980-ih i 1990-ih glumila je u nizu hitova. Poznata je i po tome što u svojim filmovima često nosi farmerke.

AP PHOTO

Naomi Kempbel (44) je britanski supermodel, glumica i pevačica, karipsko-kineskog porekla. U svetu mode nosi nadimak Crna pantera. Karijeru je započela već sa sedam godina kada je glumila učenicu u videospotu za pesmu Boba Marlija Is This Love. Svet mode otkrio ju je kada je imala petnaest godina. Tokom šetnje prišla joj je modna agentica s čijom je agencijom nakon toga sklopila ugovor. Vrhunac karijere doživela je ranih 1990-ih kada je bila jedna najpoznatijih i najbolje plaćenih svetskih top-modela. Pojavila se i u nizu filmova, a gostovala je i u seriji “Princ iz Bel Era”.

Nikada se nije udavala, a bila je u vezi sa Majkom Tajsonom, Robertom de Nirom, čak se verila za člana grupe U2 Adama Klejtona 1993. Posle još nekih dužih i kraćih veza, poslednja joj je bila ona sa ruskim biznismenom Vladislavom Doroninom s kojim se nakon 5 godina razišla 2013.

Eli Mekfirson (50) je australska poslovna žena, tv voditeljica, model i glumica. Rodila se u mjestu Kronula, u Novom Južnom Velsu, Australija. Roditelji su joj se razveli kad je imala 14 godina, a majka joj se kasnije preudala, pa je i ona preuzela očuhovo prezime Mekfirson. Tokom odmora na Tasmaniji, primetio ju je agent i angažirao za posao. Pojavila se na naslovnici magazina Ele. U 21. godini udala se za Žila Bensoma, ali se brzo od njega razvela. Zbog izvanrednih telesnih mera nadimak joj je “Telo”(The Body). Golotinje se ne srami, čak se skinula za Plejboj, ali nije htela da je roditelji vide u australskom izdanju. Poznata je i po naslovnicama na koricama izdanja o kupaćim kostimima poznatog časopisa Sports Ilustrejted. U glumačkoj karijeri do sada je snimila pet filmova, a pojavila se i u pet epizoda serije “Prijatelji”. Debitirala je u filmu “Sirene” iz 1994. godine. Partneri su joj bili Hju Grant, Sem Nil, i Porša de Rosi. U filmu “A Girl Thing” tema je biseksualnost, a Eli ima nekoliko vrućih scena sa Kejt Kepšo.

AP/Photo

Kim Besindžer (61) američka je filmska glumica švedskog, irskog i čeroki porekla. Dobitnica je Oskara i nalazi se na 12. mesto Plejbojevog popisa najseksipilnijih žena 20. stoleća. Rođena je kao treće dete džez muzičara i plivačice (koja je u filmovima nastupala i sa slavnom Ester Vilijams). Još je od detinjstva govorila da će biti glumica.

U pubertetu je plivala, plesala, vežbala gimnastiku i u šesnaestoj godini, savršenoga tela pobedila na takmičenju Miss Junior. Na sebe je skrenula pažnju nakon objavljivanja njenih fotografija u magazinu Plejboj za februar 1983. g., pa je usledila i uloga Bondove devojke u filmu Nikad ne reci nikad sa Šonom Konerijem kao Džejms Bondom. Nakon toga je glumila s Bartom Rejnoldsom i Robertom Redfordom, ali erotska zvezda postaje ulogom u filmu 9 1/2 sedmica s Mikijem Rurkom.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija