• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Klix.ba

17.02.2015

14:10

POSLE 23 GODINE U RODNOM GRADU Nele Karajlić pobedio strah i posetio Sarajevo

Showbiz

POSLE 23 GODINE U RODNOM GRADU Nele Karajlić pobedio strah i posetio Sarajevo

Podeli vest

Nenad Janković, poznatiji kao doktor Nele Karajlić, prvi put je posle više od dve decenije posetio rodno Sarajevo iz koga se nakon početka rata 1992. godine u Bosni i Hercegovini preselio u Beograd

Prema pisanju portala Klix.ba, Karajlić je u nedelju uveče sa prijateljima viđen u konobi Luka u centru grada koja je tokom njegovog boravka bila zaključana za ostale posetioce.

Ispred konobe u Sarajevu bio je primetan veliki broj policajaca koji su obezbeđivali boravak Karajlića u tom gradu.

 
Karajlić je verovatno došao u posetu svojim prijateljima koji žive u Sarajevu, piše portal Klix.ba. On je dan ranije promovisao knjigu "Fajront u Sarajevu" na Jahorini, a u večernjim satima je došao u Sarajevo.
 
- Žao mi je samo što je 1990. godine propao moj i projekat moje nadrealističke 'raje' da sprečimo rat u BiH - rekao je Karajlić tokom promocije knjige.
 
Samo nekoliko sati pre nego što je posetio rodni grad Karajlić je, kao što smo već pisali, izjavio da neće ići u Sarajevo "jer bi mu tamo neko sigurno j... mater". Očigledno, brzo se predomislio.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija