• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs / Dnevnik.hr

23.02.2015

11:11

ZAVIRITE U BEKSTEJDŽ Ko je zaboravio da obuče gaćiće, a ko se sapleo na dodeli Oskara?

Showbiz

ZAVIRITE U BEKSTEJDŽ Ko je zaboravio da obuče gaćiće, a ko se sapleo na dodeli Oskara?

Podeli vest

Nijedne godine ne prođe dodela Oskara, a da nam ne ostavi u sećanju nešto po čemu ćemo pamtiti ovaj svečani događaj tokom čitave godine

Oskari nisu samo dodela filmskih nagrada, već i okupljaju najveće zvezde na svetu. Kada zavirite u bekstejdž uvidećete dirljive momente koji će nam sigurno ostati u sećanju.

Muzičar Džon Ledžend, koji je osvojio Oskara za pesmu u filmu "Selma" , dobro se zabavio sa svojom suprugom Kristi Tigen. Neobičnu fotografiju objavila je na Instagramu i tom prilikom je ubeđivala supruga da je obukla donji veš.

Instagram

Glumački tandem Čaning Tantum i Mark Rufalo pokazali su svoju bratsku ljubav podizanjem ruke.

Pogledajte i najlepšu galeriju sa dodele Oskara

Instagram

Voditeljka Opra Vinfri zamalo nije pala kada je prošla kroz zaštitnu pregradu u glamuroznoj haljini jer je želela da stigne na vreme na crveni tepih.

Tviter

Glumica Riz Viterspun nije dobila nagradu koju je očekivala ali je izgledala veoma elegantno kada se slikala zaTviter na hodniku.

Veliki pobednik ovogodišnje 87. dodele nagrada Američke filmske akademije je film "Čovek ptica" koji je noćas pokupio Oskara za najbolji film, režiju (Alehandro Injaritu) i najbolji originalni scenario.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija