• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs / Net.hr

26.02.2015

15:04

NOVINAR OTKRIO MRAČNE TAJNE HOLIVUDA Hju Džekman je svinger, a većina glumaca su gejevi!

Showbiz

NOVINAR OTKRIO MRAČNE TAJNE HOLIVUDA Hju Džekman je svinger, a većina glumaca su gejevi!

Podeli vest

Proslavljeni džet set novinar Kevis Sesum, koji je svojevremeno bio zavisnik od kokaina, objavio je memoare "I Left It On The Mountain" u kojima je razotrkio dobro čuvane tajne holivudskih zvezda

Novinar je tokom svog dugogodišnjeg rada imao priliku da sretne i upozna najveće zvezde Holivuda.

Holivud je već uzdrman mračnim tajnama koje je slavni novinar objavio. Kevin je radio intervju sa Kortni Lav, koja je tada bila gola u kadi. Dok je čeka da ona izađe iz kade, pronašao je kutiju sa stidnim dlakama njenog pokojnog supruga Kurta Kobejna.

Glumac Danijel Redklif, koji se proslavio ulogom o Hariju Poteru, priznao mu je da mu je zanimljivo kada se neki muškarac "zalepi" za njega. Kako je rekao, otkad radi u pozorištu, okružen je gomilom muškaraca koji su gejevi, što mu prija.

U razgovoru sa glumcem Hju Džekmanom, otkrio je da bi on voleo da je živeo u Njujorku 70. godina i da može da poseti svingersku sobu seks kluba.

Mnogi glumci rekli su mu da su gejevi, a Toni Kertis mu je otkrio da godinama nije spavao sa muškarcem. 

Novinar koji je objavio ove memoare, godinama se borio sa zavisnošću od kokaina i zbog toga je bio hodočasnik u Čileu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija