• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.03.2015

16:11

POL MAKARTNI PRODAO KUĆU u kojoj je odrastao za 206.000 evra!

Showbiz

POL MAKARTNI PRODAO KUĆU u kojoj je odrastao za 206.000 evra!

Podeli vest

U Liverpulu je ovih dana na aukciji prodat delić istorije grada: kuća u kojoj je odrastao bivši Bitls Pol Makartni

Kupac, koji je tražio da ostane anoniman, za nju je izdvojio 150.000 funti, ili 206.000 evra.

Rođen 18. juna 1942, slavni muzičar je u toj kući proveo šest godina, od 1947. do 1953. Makartnijeva porodica je bila prilično poznata u tom kvartu jer je njegova majka, Meri, bila babica. 

Kuća od crvene cigle sa dnevnim boravkom i tri sobe, bila je ponuđena s početnom cenom od 50.000 funti. 

Licitacija je bila organizovana u Kavern klubu, sali u kojoj su Bitlsi često nastupali na početku karijere, tokom 1960-ih.

Kuće iz detinjstva članova Bitlsa veoma su tražene. Prošle godine, kuća bivšeg gitariste Bitlsa, Džordža Harisona, koja se nalazi u istom kraju grada, prodata je za 156.000 funti, a nekadašnja kuća Džona Lenona je 2013. odneta za 480.000 funti.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija