• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Hello

09.03.2015

11:58

NAJTEŽI DANI ZA SINDI "MODELS" Sud mi je oduzeo ćerku i dao je nasilniku!

Showbiz

NAJTEŽI DANI ZA SINDI "MODELS" Sud mi je oduzeo ćerku i dao je nasilniku!

Podeli vest

Ivana Stamenković Sindi, kojoj su prošle godine privremeno oduzeli starateljstvo nad ćerkom četvorogodišnjom Petrom i dodelili je njenom bivšem suprugu Nikoli Pavloviću, preživljava novi pakao jer je sud doneo pravosnažnu presudu u korist njenog bivšeg partnera i ćerka je pripala ocu

U pitanju je velika nepravda i to nije nikome jasno. Nisam okarakterisana kao nepodobna majka, štaviše u Centru za socijalni rad procenili su da se dobro staram o detetu. Petra je ocenjena kao inteligentno dete koje je iznad proseka, što su, naravno, bile zasluge majke koja se brinula o njoj. Međutim, sudski veštaci su utvrdili da otac navodno može da joj priušti bolje uslove za život i dodelili su njemu starateljstvo - rekla je Sindi, koja uzima Petru svakog drugog vikenda.

Bivša modelsica je otkrila da je cela situacija veoma loše uticala na malu Petru.

- Dete je u međuvremenu počelo da piški u gaće i da grize nokte, pa je evidentno da joj odvojenost od majke ne prija. Njena prava su sada ugrožena, što smatram nedopustivim - očajna je Stamenkovićeva.

Sindi još nije rekla celu istinu rekla svojoj ćerki da to ne bi uticalo na njenu psihu i uvek o ocu svog deteta govori sve najbolje.

- Bila sam u situaciji kada me je udario dok sam držala dete u naručju, što se smatra nasiljem nad detetom. Vodim spor protiv njega, a on već tri godine izbegava da se pojavi na sudu - rekla je Sindi, koja svog bivšeg supruga goni zbog nasilja nad njom.

Podsetimo, pevačica je optužila bivšeg muža Nikolu Pavlovića da ju je fizički zlostavljao tokom braka, pa čak i kada je bila trudna.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!
Politika

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić rekla je danas da se sve što se dešava sa nasilnim guranjem tzv. Kosova u Savet Evrope i rezolucije o genocidu u Srebrenici, nameće čitavoj Srbiji i srpskom narodu a da u tome deo opozicije vidi "šansu i sreću" samo zato što misle da će time oslabiti predsednika Aleksandra Vučića.

24.04.2024

12:17

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!

Društvo za ugrožene narode, Memorijalni centar Srebrenica i Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji, čiji je osnivač Nataša Kandić, u pismu upućenom svim državama članicama Ujedinjenih nacija pozivaju sve ambasadore zemalja članica UN da glasaju za podršku sramnoj rezoluciji Generalne skupštine kojom bi se, kako se navodi, "11. juli proglasio Međunarodnim danom sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine".

24.04.2024

12:11

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Magazin

Džet set

Srbija