• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.03.2015

08:47

POSLEDNJA SEKS IKONA Verovali ili ne, Šeron danas slavi 57. rođendan (FOTO/VIDEO)

Showbiz

POSLEDNJA SEKS IKONA Verovali ili ne, Šeron danas slavi 57. rođendan (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Šeron Ivon Stoun. To je pravo ime glumice o kojoj su maštali i još maštaju muškarci iz čitavog sveta. Najviše je pamtimo po "Niskim strastima" i legendarnoj sceni sa prekrštanjem nogu, ali ona i danas, realno bakica, izgleda za medalju. Zlatnu. Ma, platinastu!

Američka filmska glumica, producentkinja, spisateljica i bivši model Šeron Stoun rođena je 10. marta 1958. u Medvilu. Popularnost je stekla početkom 90-ih ulogama u erotskim trilerima Niske strasti (1992.) i Sliver (1993.).

Public

Rodila se u gradiću Medvil u saveznoj državi Pensilvaniji kao drugo od četvero dece u porodici oca fabričkog radnika i majke domaćice. Sa sedamnaest godina osvojila je titulu Mis Pensilvanije, što joj je s vremenom omogućilo da postane Fordov model u reklamama.

Glumački debi ostvarila je 1980. godine u filmu Vudija Alena  Sturdust Memories. 1985. glumila je u filmu Rudnici kralja Salomona uz Ričarda Čembrlena, da bi filmski iskorak ostvarila malom, ali značajnom ulogom u SF filmu Totalni opoziv (1990.) gdje glumila uz Arnolda Švarcenegera. Istovremeno, slikala se za časopis Plejboj što joj je pomoglo u daljnjoj karijeri.

Svetski poznata je postala 1992. ulogom književnice Ketrin Tramel u erotskom trileru Pola Verhoevena Noiske strasti. Scena ispitivanja iz spomenutog filma postala je klasika. Sledeće godine snimila je erotsku melodramu Sliver u kojem joj je partner bio Vilijam Boldvin, ali taj film nije ispunio očekivanja. Zato je  isprobala agresivnije uloge u filmovima Specijalista (1994.) sa Silvesterom Staloneom i Brzi i mrtvi (1995.), ali tek je ulogom Džindžer u filmu Martina Skorsezea Kasino (1995.), za koji je dobila Zlatni globus i bila nominovana za Oskara ostvarila svoj maksimum u filmskoj industriji.

Godine 2006. snimila je Niske strasti 2, međutim taj film nije uspeo da ponoviti uspeh prvog dela.

Public


PODSETIMO SE LEGENDARNE SCENE IZ NISKIH STRASTI




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija