• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

10.03.2015

14:52

HOĆE DA SE SKINE, ALI NE U SRBIJI Marijana Mićić gola samo u Holivudu!

Showbiz

HOĆE DA SE SKINE, ALI NE U SRBIJI Marijana Mićić gola samo u Holivudu!

Podeli vest

Glumica i voditeljka Marijana Mićić, koja će 14. marta imati premijeru predstave "Upravnikovanje" u Ustanovi kulture "Vuk Karadžić" u Beogradu, kaže da se nikad ne bi skinula gola niti ugojila 20 kilograma zbog uloge u Srbiji

Ona otkriva da bi na drastičnu promenu izgleda ili eksplicitne scene seksa pristala samo u Holivudu, gde su brojne svetske zvezde ovakvim transformacijama zaradile pare i dobile Oskara.

IMAM DEČKA, ALI GA NE VIĐAM

Imaš mnogo obaveza. Kako nalaziš vremena za svog dečka Miloša?
- On dosta radi, kao i ja. Iako živimo zajedno, ujutro kad se probudim, nazovem ga telefonom da ga pitam šta mu se juče dešavalo. Ne viđamo se. Kad jedno dođe kući, drugo spava. Ali nema veze, bitno je da spavamo jedno pored drugog.

- U Srbiji nikad ne bih pristala na preveliki egzibicionizam. Eksplicitan seks, 20 kilograma više ili manje, šišanje na ćelavo - ne hvala. Nikada! Ni za kakve pare. U ovoj maloj sredini, a Srbija to jeste, to ne bi dobro prošlo. Ako bi me neki reditelj pozvao i ponudio mi nešto takvo, rekla bih mu da nađe neku drugu glumicu.

Da li bi se isto dvoumila kad je reč o Holivudu?

- Tamo je drugačije. Da sam u Holivudu, to bih uradila bez ikakvih problema. Njihov mentalitet se razlikuje, veće je tržište, ali su i honorari viši.

Osim što glumiš u pozorištu, vodiš i emisiju "Pinkove zvezdice". Ko je najstroži u žiriju?

- Klinci kažu da je Goca Tržan, ali se ja ne slažem. Ona je glasna, temperamentna, pa im se tako čini. Kad ona i Jelena Tomašević izgovore istu rečenicu, način na koji to kaže Jelena i Goca je različit.

Na eksplicitan seks, 20 kilograma više ili manje, šišanje na ćelavo ne bih pristala nigde osim u Holivudu
Marijana Mićić

Uspevaš li da utešiš decu koja ispadnu iz takmičenja?

- Zagrlim ih i poljubim. Deca različito reaguju, neka plaču što su prošla, a neka što nisu. Kukaju i kad im rival ispadne. Ima suza koliko hoćeš.

Tvoje kolege Milan Kalinić, Andrija Milošević, Dragan Marinković i Marko Živić su u žiriju "Audicije". Pratiš li njihov rad?

- Maca me iznenadio jer se baš smirio, nije previše agresivan, kakav je bio u rijalitijima. Drago mi je zbog toga. Moja najbolja drugarica Katarina Marković vodi šou, nagovarala sam je da to prihvati i bila sam joj velika podrška. Rado ih gledam, veoma su duhoviti.

Veruješ li da bi uspela za dva minuta da ubediš žiri da si duhovita?

Ako bi me neki reditelj pozvao i ponudio mi tako nešto, rekla nbih mu da nađe neku drugu glumicu

- Ako nešto mrzim, to su audicije, kastinzi, prijemni ispiti... Nikad nisam otišla na kasting. To je za mene veliki stres. Znam da bi trebalo, ali ne mislim da išta može da se pokaže za dva minuta.

Kako reaguješ na komentare pojedinih kolega da ste ti i Milan Kalinić poznatiji kao TV lica nego kao glumci?

- To je glupost. Oni koji to kažu bi želeli da vode najgledanije emisije kao nas dvoje. Nisam završila glumu, pa otišla da operišem ljude. Bavim se poslom koji može da radi i neko sa ulice ako ima harizmu i talenat. Volela bih da po ceo dan "umetničarim", ali od nečega se mora i živeti.

Marijana Mićić je odlučila da sa koleginicom sa RTS-a Kristinom Radenković napravi predstavu po svom ukusu. Njih dve su zamolile pisca Dušana Jankovića da im napiše scenario, a pridružili su im se reditelj Petar Jovanović i kolege Jovana Stipić i Milorad Damjanović. Tako je nastalo "Upravnikovanje".

- Marijana i ja smo potrošile tri meseca pripremajući jednu predstavu koja na kraju nikad nije imala premijeru. Svi su želeli da nas iskoriste kao lica sa estrade, ali smo onda shvatile da možemo same da se organizujemo i radimo nešto što volimo. Svi koji mrze šalterske radnice voleće ovu našu predstavu - kaže Kristina.

Public


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija