• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Daily Mail

22.03.2015

07:00

MLADA I LEPA! Ovako je izgledala tek punoletna Anđelina Džoli (FOTO)

Showbiz

MLADA I LEPA! Ovako je izgledala tek punoletna Anđelina Džoli (FOTO)

Podeli vest

Danas glamurozna dama Holivuda se 1993. godine slikala za katalog malo poznate firme "Debenhems end Mis Selfridž". Bila je totalno nepoznata pa joj i ime pogrešno napisano

 

Današnja ikona Holivuda Anđelina Džoli sa 18 godina je bila potpuno nepoznata devojka, koja se slikala za jeftine kataloge kao model i izgledala čedno kao dobra tatina ćerka.

Samo nekoliko meseci pre nego što je ostvarila svoju debitantsku ulogu u filmu B produkcije "Kiborg 2", tek punoletna Anđelina se u Londonu slikala za katalog malo poznate firme "Debenhems end Mis Selfridž", reklamirajući odeću ovog proizvođača.

Public

Koliko je bila nepoznata javnosti, govori činjenica da je Džolijevoj čak i ime pogrešno napisano u katalogu, umesto đ stajalo je dž.

Public

Anđelina je u London otišla na nagovor majke, koja ju je savetovala da se oproba u modelingu, pa je potpisala ugovor sa agencijom Nine Blanšar.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
asid

pre 9 godina

Bila je lepa dok nije počela da mrzi srbe a onda je sasvim poružnila kao i svi osatli njeni istomišljenici!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija