• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Superžena/informer

28.03.2015

11:37

MAJKA SER ELTONA DŽONA: Sin me mrzi i njegov muž je kriv za to!

Showbiz

MAJKA SER ELTONA DŽONA: Sin me mrzi i njegov muž je kriv za to!

Podeli vest

Šila Farebroder (90) majka Eltona Džona otkrila je stranim medijima da sa sinom, Eltonom Džonom ne razgovara već punih sedam godina


Svađa između majke i sina je počela kada je Elton naredio Šili da prekine kontakt sa svojim dugogodišnjim prijateljima, Bobom Hejlijem i Džonom Ridom. 

Bob je bio Eltonov vozač, a Džon menadžer i ljubavnik. 

- Kada mi je to zatražio, rekla sam mu da ne želim da prekinem prijateljstvo sa njima. Bob mi je kao sin. Međutim, Elton se izdrao na mene u tom trenutku i rekao mi da me mrzi! Zamislite, rekao je to meni… Svojoj majci - otkriva Šila. 

Šila još navodi da je Dejvid Furniš, Eltonov suprug, nagovorio njenog sina da joj traži da se odrekne svojih prijatelja. Dejvid, po njenim rečima, ne želi da Bob i Džon budu u njihovim životima. 

- Mrzim te, su bile poslednje reči koje sam čula od svog sina. Od tada je prošlo sedam godina… Ali, na žalost, morala sam da se naviknem na tu situaciju - kaže majka koja je nedavno proslavila 90. rođendan. 

Elton joj nije došao na proslavu, a majka je iznajmila Eltonovog imitatora da zabavlja zvanice.

- U pitanju je bolna tema. Moj sin me je izbacio iz svog života zauvek. Za svoj rođendan sam želela da čujem muziku koju volim. Zato sam unajmila dvojnika svog sina, Eltonovog imitatora - kaže Šila tužnim glasom.

 


Tagovi:

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17