• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

31.03.2015

18:52

BRENIN NASLEDNIK VIKTOR: Ne treba mi devojka, još sam sveže meso

Showbiz

BRENIN NASLEDNIK VIKTOR: Ne treba mi devojka, još sam sveže meso

Podeli vest

Najmlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića Viktor, koji je juče napunio 17 godina, tvrdi da još nije spreman za vezu

- Ne treba mi devojka, još sam sveže meso - kaže Viktor za Informer.

On ne krije da je bio iznenađen kada su drugari u ponoć došli u njihov porodični dom na Bežanijskoj kosi da mu čestitaju rođendan i donesu poklone.

- Bilo je odlično, prvo smo slavili kod kuće, a onda otišli u jedan beogradski klub i tamo se provodili do zore - otkriva Živojinović, i dodaje:

- To nije sve. Moji rođendani se "naširoko" slave, pa ću organizovati još jednu žurku 3. aprila, gde će biti mnogo više ljudi. Mama i tata neće biti tu jer će otputovati u Ameriku kod Filipa i Stefana, a ja ću im se pridružiti 8. aprila.

S obzirom na to da 17. rođendan slavi nekoliko dana, pitali smo ga šta će biti za 18, kada bude slavio punoletstvo.

- Tada ćemo početi mesec dana ranije da organizujemo žurke. Ceo mart ćemo slaviti, a verovatno i deo aprila - našalio se Viktor.

Iako je od Brene i Bobe mogao da dobije šta god poželi, on im je rekao da mu ništa ne treba.

- Mama me je pitala šta želim za rođendan, a ja sam joj rekao: "Neću ništa, sve si mi pružila, a što je najbitnije, dala si mi život" - kaže Viktor, koji važi za skromnog mladića.
Instagram

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Magazin

Džet set

Srbija