• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir

06.04.2015

10:58

NATIN LJUBA DOBIO FOTELJU Bivši rukometaš postao direktor!

Showbiz

NATIN LJUBA DOBIO FOTELJU Bivši rukometaš postao direktor!

Podeli vest

Ljuba Jovanović, koji se pre dva meseca oženio Natašom Bekvalac, postavljen je za direktora sportsko-rekreativnog centra Pionirski grad


On je za kratko vreme rešio dva najvažnija životna problema! Potpisao je bračni ugovor s pevačicom i poslovni sa državnom institucijom.

Na zvaničnom sajtu Grada Beograda piše da bivši rukometaš odnedavno upravlja pomenutim objektom, a kako je do toga došlo otkriva izvor.

- Ljuba je imenovan za direktora, i ta odgovornost mu je baš na ovom mestu pripala najviše zbog toga što ima 12 godina staža u bavljenju profesionalnim sportom. Pored toga, nosilac je medalje u rukometu sa Evropskog prvenstva, a radio je i u kancelariji za Kosovo i Metohiju. Sve to je priložio dokumentovano, kad je podnosio zahtev za dobijanje funkcije, zbog čega ga je komisija i izabrala - kaže sagovornik.

Jovanović, koji je pre nekoliko godina bio suspendovan iz sportskih takmičenja zbog dopinga, navodno je već napravio impozantne rezultate na novoj poziciji i na dobrom je putu da vrati prostor u kojem će se održavati nastava za mališane iz svih delova Srbije, što nam je i sam potvrdio.

- Dok sam ja direktor, Pionirski grad će biti vraćen deci, i to nam je najveći cilj - rekao je nekadašnji rukometaš Partizana, koji nije krio svoje zadovoljstvo zbog novog posla.

Upućeni tvrde da je Natin muž seo u direktorsku fotelju kad je sportski centar bio u najgorem stanju i da ga je dočekalo mnogo pravnih problema u kojima se Pionirski grad nalazi godinama, tako da ga čeka težak put ka ostvarenju cilja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija