• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Daily Mail

09.04.2015

20:34

STIGLE I DO PREMIJERA Kim i Kloi Kardašijan u poseti Jermeniji

Showbiz

STIGLE I DO PREMIJERA Kim i Kloi Kardašijan u poseti Jermeniji

Podeli vest

Sestre Kim i Kloi Kardašijan su odlučile da saznaju što više o svojim jermenskim korenima, te su posetile premijera zemlje Hovika Abrahamijana u glavnom gradu Jerevanu

Premijer je sa sestrama Kardašijan razgovarao o njihovim rođacima koji su poginuli tokom rata u Jermeniji, u kojoj je izvršen genocid, čija se 100. godišnjica obeležava ove godine. 

Kim i Kloi su juče stigle u rodni grad svojih predaka i iskoristile priliku da uživaju u razgledanju znamenitosti.

dailymail

Kardašijanove su, kao po običaju, iskoristile svaki slobodan trenutak da naprave novi "selfi". 

Inače, ovo je njihov prvi dolazak u postojbinu, iz koje je njihov pokojni otac Robert emigrirao u Ameriku.

U Jerevanu je vladala prava pomama zbog njihovog dolaska, te su se obe sestre na društvenim mrežama pohvalile fotografijom sa spektakularnog dočeka koji su im zemljaci priredili.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija