• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.05.2015

17:51

RUSKI RADIKALI: Epl i grupa U2 šire gej propagandu!

Showbiz

RUSKI RADIKALI: Epl i grupa U2 šire gej propagandu!

Podeli vest

Poslanik konzervativne ruske partije LDPR Aleksandar Staroviotov, smatra da kompanija Epl radi na širenju gej propagande

Naime, problem je nastao nakon što je poslednji album grupe U2 "Songs of Inocence" (pesme o nevinosti) isporučen besplatno svim korisnicima u Rusiji, preko servisa iTunes (Aj Tjunes). 

Tekstovi pesama nisu zasmetali konzervativnom političaru, već slika koja se nalazi na omotu albuma. Aleksandar smatra da omot direktno propagira “moderne seksualne veze“. 

Nije poznato da li će biti pokrenut sudski poces protiv Epla i grupe U2. 

Apsurd ovog slučaja je to što na omotu albuma bubnjar grupe U2 grli svog sina.

 

 

POGLEDAJTE VIDEO NASLOVNE NUMERE NOVOG ALBUMA U2

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
PAVLE

pre 8 godina

RAZVIJANJEM GEJ POPULACIJE - OSTAĆEMO BEZ NACIJE !!

brbr

pre 8 godina

hahah koja si gluperda... vidim na zapadu gde su gay prava najposovanija manje zemlje od srbije imaju duplo vise stanovnika, a mi se gasimo... nece vas gejevi da uniste, nego bezmozgovici kao ti... kako ne kapiras da je to glavna razlika izmedju srbije i zapada...

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija