• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Orlić

06.05.2015

12:57

ŠARLIZ TERON: Šon Pen je ljubav mog života!

Showbiz

ŠARLIZ TERON: Šon Pen je ljubav mog života!

Podeli vest

Najromantičniji holivudski par Šarliz Teron i Šon Pen, koji su započeli vezu tokom 2014. godine pokazuju da je njihova ljubav jača iz dana u dan, što je i glumica otvoreno priznala u poslednjem intervjuu za magazin "Elle"

Ne tako retka kombinacija ljubavi i prijateljstva pokazala se kao dobar recept za uspešnu vezu. Šon i Šarliz bili su dugogodišnji prijatelji pre nego što su uplovili u romansu, da bi prošle godine shvatili da se između njih događa ljubav.

Zgodna glumica priznala je prvi put da je njen privatni život preuzeo primat nad poslovnim jer ima partnera koji joj to omogućava.

- On je ljubav mog života -  izjavila je Šarliz. Ona dodaje da su se njih dvoje u početku bojali da ne upropaste dugogodišnje prijateljstvo, pa su morali da budu oprezni.

Šon i Šarliz se poznaju čak 18 godina. Glumica je 2012. godine usvojila dečaka Džeksona, tako da mu je Šon prva ozbiljna očinska figura.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija