• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: usmagazine.com

26.06.2015

18:34

FANOVI RAZOČARANI Kim Kardašijan išla na veštačku oplodnju da bi rodila sina

Showbiz

FANOVI RAZOČARANI Kim Kardašijan išla na veštačku oplodnju da bi rodila sina

Podeli vest

Rijaliti zvezda je ponovo u drugom stanju, ali iako je ova lepa vest obradovala mnoge, izgleda da ništa ne može da prođe bez intriga kada je u pitanju porodica Kardašijan

Navodno, posle više meseci pokušavanja da naprave drugu bebu Kim Kardašijan i Kanje Vest su se odlučili da pokušaju sa vantelesnom oplodnjom. Procedura je uspela, beba je na putu, a pre par dana svetski mediji su preneli da stiže dečak.
 
Međutim, kako prenosi US Weekly, par se odlučio za selekciju embriona na osnovu pola, pošto su želeli da budu sigurni da će ovog puta dobiti sina.
 
Izvor magazina, blizak prijatelj porodice kaže da su tokom procedure izolovani embrioni željenog pola, tako da su Kim prilikom transfera vraćeni samo - dečaci.

 
- Kanije i Kim su jako uzbuđeni pošto će njihova porodica sad biti potpuna. Kanje ćerku Nori voli više od svega, ali da bi njegov svet bio potpun želeo je sina - kaže još jedan prijatelj porodice.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija