• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Bulevar.b92.net/Informer.rs

30.07.2015

12:58

VUDI ALEN O BRAKU SA PASTORKOM: Uspelo je jer sam joj bio kao otac!

Showbiz

VUDI ALEN O BRAKU SA PASTORKOM: Uspelo je jer sam joj bio kao otac!

Podeli vest

Čuveni režiser Vudi Alen koji je u braku sa 35 godina mlađom Son-Ji Previn, nekadašnjom pastorkom, odlučio je da progovori o njihovom odnosu

Naime, kontroverzni direktor koji se tokom zabavljanja sa glumicom Mijom Farou zaljubio u njenu usvojenu ćerku progovorio je u o braku u kojem je od 1997. godine. 

Sedamdesetdevetogodišnji Vudi je otvorio dušu i rekao da je u početku mislio da je to samo prolazna zaljubljenost, a onda je to postalo mnogo dublje. 


Nakon što se ludo zaljubio u nju tvrdi da razlika od 35 godina ide samo u korist njihovoj vezi. 

“Započeo sam vezu sa njom misleći da je to nešto prolazno, ne tako ozbiljno. Nikada nisam mislio da će biti nešto više od toga. Onda smo počeli da se viđamo, živimo zajedno i zaista smo uživali u tome“, kaže Vudi, za “NRP“ – “Ona je uživala dok sam je učio novim stvarima, a ja sam uživao da joj otkrivam nove stvari“ 

Govoreći o dugovečnosti njihovog braka rekao je da je razlika u godinama zapravo doprinela dinamici njihovog odnosa. 

“Bio sam očinski nastrojen, a njoj se to dopalo. Dopadala mi se njena mladost i energija, a posebno je volela što sam joj dozvolio da donosi mnogo odluka. Jednostavno smo imali sreće“ 

U međuvremenu, Alanova usvojena ćerka Dilan Farou nastavlja da ga optužuje za zlostavljanje kada je imala samo sedam godina. Ona tvrdi da ju je režiser zlostavljao na tavanu kuće njene majke koja je tada bila s njim u vezi. On je na te optužbe u intervjuu jednostavno odgovorio rečima: “To nema nikakve veze s onim kako ja pravim filmove“

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17