• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

31.07.2015

19:25

(FOTO) ZNA DA IZABERE Devojka Leonarda Dikaprija pokazala obline

Showbiz

(FOTO) ZNA DA IZABERE Devojka Leonarda Dikaprija pokazala obline

Podeli vest

Holivudski glumac Leonardo Dikaprio nebrojano puta je pokazao da preferira atraktivne supermodele kad je izbor partnerki u pitanju

Poslednja u nizu lepotica koju je uspeo da šarmira je Keli Rorbah sa kojom je glumac proveo uzbudljiv letnji odmor u Evropi.

Keli je proteklu nedelju provela u društvu glumca krstareći Mediteranom na njegovoj luksuznoj jahti, a delić atmosfere sa ovog odmora Keli je dočarala i svojim pratiocima na Instagramu.

 

 

Corsica!

A photo posted by (@kellyrohrbach) on Jul 25, 2015 at 2:57pm PDT

Leonardo i Keli zajedno su već mesec dana, a dobar deo veze proveli su upravo krstareći Mediteranom.

 

 

setting sail with @emvonhofsten #ahoy

A photo posted by (@kellyrohrbach) on Jul 26, 2015 at 6:25am PDT

Takođe, Keli se pojavila i na godišnjoj humanitarnoj večeri u Sen Tropeu, koju je  organizovao njen momak, a na kojoj je uspeo da sakupi 40 miliona dolara za očuvanje planete. 

 

@roberto_cavalli

A photo posted by (@kellyrohrbach) on Jul 23, 2015 at 4:32pm PDT

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija